TEMPORARY CLOUD BACKUP: Praktičniji način čuvanja važnih podataka | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TEMPORARY CLOUD BACKUP: Praktičniji način čuvanja važnih podataka

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung Electronics uvodi privremenu sigurnosnu kopiju u oblaku koja će čuvati podatke do 30 dana

 Samsung Galaxy S23 Ultra (6).jpg Izvor: Samsung

Temporary Cloud Backup je siguran i jednostavan način za spremanje i prijenos važnih podataka. U situacijama u kojima korisnici Samsung Galaxyja mogu osjetiti tjeskobu zbog gubitka svojih podataka, uključujući fotografije, videozapise i privatne datoteke, ova je značajka osmišljena kako bi pružila utjehu i sigurnost.

“Privremena sigurnosna kopija u oblaku korisnicima pruža pouzdan i prikladan način za sigurnosno kopiranje i vraćanje važnih informacija,” rekao je Chiyoung Seo, potpredsjednik i voditelj Cloud tima, Mobile eXperience Business u Samsung Electronics. "Ovo nadograđeno iskustvo prebacivanja temeljeno na Samsung Cloudu ima za cilj pružiti bezbrižnost korisnicima Samsung Galaxya da dragocjeni podaci neće biti izgubljeni, zahvaljujući povezanoj snazi Galaxy ekosustava."

Korisnici mogu odabrati prijenos svojih podataka u Samsung Cloud pohranu putem svog Samsung računa, gdje se čuvaju na sigurnom i spremni su za ponovno preuzimanje. To je besplatna usluga, bez ograničenja ukupne pohrane, ali pojedinačne veličine datoteka ograničene su na 100 GB. Nema potrebe za korištenjem osobnog računala ili bilo kojeg vanjskog memorijskog uređaja, ali za prijenos podataka potreban je Wi-Fi.

 samsung-temporary-cloud-backup.jpg Izvor: Samsung

Podaci se pohranjuju do 30 dana od datuma početnog sigurnosnog kopiranja. U tom razdoblju korisnici će moći vratiti svoje podatke kad god to žele. Dobit će obavijest prije nego što se njihovi podaci automatski izbrišu.

Jedna briga manje tijekom popravaka ili zamjena

Privremena sigurnosna kopija u oblaku idealna je usluga za osiguravanje očuvanja podataka u različitim scenarijima u kojima bi korisnici mogli biti zabrinuti da će izgubiti svoje podatke, kao što je slučaj kod davanja pametnog telefona na popravak.

Samsung sada uključuje privremenu sigurnosnu kopiju u oblaku kao dio moda održavanja, čime se osigurava da se osobni podaci na uređaju, uključujući privatne datoteke unutar sigurne mape, mogu sigurno sigurnosno kopirati za oporavak nakon popravka.

Ova će značajka također pomoći korisnicima Samsung Galaxyja koji kupuju novi uređaj. Korisnici mogu s pouzdanjem napraviti sigurnosnu kopiju svojih podataka prije nego što izvrše potpuno resetiranje svog starog uređaja, znajući da je te podatke lako vratiti u bilo kojem trenutku.

 temporary-cloud-backup-data-galaxy-s23-ultra.jpg Izvor: Samsung

Korisnici koji prvi put konfiguriraju svoj novi uređaj mogu vratiti svoje podatke kao dio čarobnjaka za postavljanje. Čak i ako preskoče ovu fazu mogu pronaći privremenu sigurnosnu kopiju u oblaku u bilo kojem trenutku unutar načina održavanja ili funkcije Reset, omogućujući besplatnu i jednostavnu obnovu kada im odgovara.

Privremena sigurnosna kopija u oblaku najnovija je značajka dodana Samsung Cloudu koja smanjuje rizike od gubitka podataka korisnika na izgubljenim, ukradenim ili pokvarenim Samsung Galaxy uređajima.

Potpuno globalno predstavljanje Temporary Cloud Backupa počinje ove jeseni za sve Samsung Galaxy pametne telefone i tablete koji rade na One UI 6, počevši od Galaxy S i Z serije pametnih telefona u Koreji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI