BLOCKADEMIA NA BURZI: Ukupna količina tokena je ograničena | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BLOCKADEMIA NA BURZI: Ukupna količina tokena je ograničena

Autor Krunoslav Ćosić

Aplikacija omogućuje decentralizirani sustav za provjeru autentičnosti dokumenata

 Blockchain kriptovaluta.jpg Izvor: Pixabay

Aplikacija Blockademia u radu koristi Cardano tehnologiju, a omogućuje decentralizirani sustav za provjeru autentičnosti dokumenata. Osigurava trajnu, nepromjenjivu i sigurnu pohranu dokaza o autentičnosti bilo kojeg izdanog dokumenta te omogućuje jednostavnu i brzu provjeru autentičnosti i diploma, certifikata i drugih autoriziranih isprava.

Za provjeru autentičnosti dokumenata koristi se mobilna aplikacija Blockademia, što je krajnje pristupačan, jednostavan i brz način uz koji izdavači dokumenata štite svoj proizvod od plagijata i zloupotrebe te dodaju svojim proizvodima i uslugama novu razinu sigurnosti.

 Blockademia Izvor: Blockademia

Dvije godine nakon primarnog lansiranja projekt Blockademia, jedinstveni decentralizirani sustav za izdavanje i provjeru autentičnosti dokumenata, službeno je objavljen i na burzi. Sustav na blockchainu pokreću nativni ACI tokeni.

Limitirana serija ACI tokena se do 24. listopada 2023. može kupiti po definiranoj cijeni, a nakon toga cijena postaje burzovna. Projekt će krajem listopada biti predstavljen na najvećem godišnjem blockchain događanju - Blockchain Life 2023 u Dubaiu.

Očekuje se značajan uzlazan trend novih korisnika, franšizera i blockchain partnera. Ukupna količina tokena ograničena je na 250 milijuna ACI-ja, a u startu je osigurana njihova pravedna distribucija i optimalna decentralizacija.

Kako nijedan vlasnik tokena ne bi posjedovao značajnu količinu koja bi mu omogućila manipuliranje tržištem ACI tokeni se distribuiraju na što veći broj Blockademia korisnika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI