THUNDERBOLT 22-in-1: Dock s SSD-om i HDD RAID-om | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

THUNDERBOLT 22-in-1: Dock s SSD-om i HDD RAID-om

Autor Krunoslav Ćosić

Disk ima kapacitet od čak 72 TB, a omogućuje i automatsko sigurnosno kopiranje

 HypeRAID (5).jpg Izvor: Kickstarter

Uz brzinu od 40 Gb/s te 256-bitnu enkripciju Thunderbolt 4 HypeRAID sadrži još i 7-u-1 čitač kartica te DP1.4 video izlaz, a omogućuje i sigurnosnu kopiju odnosno backup s SSD na HDD disk.

Ogroman kapacitet, velika brzina prijenosa podataka i vrhunska sigurnost su ono što nam je potrebno za pohranu podataka u ovo digitalno doba. HypeRAID sadrži pametna rješenja bez presedana koja olakšavaju korištenje i pristupačnost.

Sadrži 8 NVMe M.2 SSD i 2 HDD-a u kućištu od aluminijske legure koja se inače korist za zrakoplove. Ne samo što omogućuje trenutno uređivanje, obradu i pohranjivanje podataka brzinom od 2800 MB/s već i smanjuje visoku cijenu uobičajenih RAID postavki za 40%.

 HypeRAID (10).jpg Izvor: Kickstarter

Inovacija dolazi iz potrebe da se osigura gubitak podataka i omogući jednostavno upravljanje podacima. HypeRAID-u je dodana zaštita od gubitka napajanja (PLP) i zaslon osjetljiv na dodir kako bi se pohrana podataka učinila pojednostavljenim iskustvom. Ako ste kreativni, HypeRAID će vam postati najbolji prijatelj jer možete jednostavno i izravno pohraniti svoje podatke kroz portove.

Pokretan Thunderbolt tehnologijom HypeRAID može postići munjevite brzine prijenosa od 40 Gbps, a korisnici mogu uređivati, obrađivati i pohranjivati svoje podatke trenutno i učinkovito. Za prijenos 10 GB datoteka potrebne su samo 4 sekunde, što osigurava besprijekornu radnu učinkovitost bez izgubljenih sekundi.

 HypeRAID (9).jpg Izvor: Kickstarter

S osam prugastih/zrcaljenih M.2 NVMe SSD utora (ili 2 U.2 utora), 2 HDD utora, 6 čitača medija za kartice, USB priključcima i DisplayPortom HypeRAID je savršena RAID stanica i 22-u-1 Dock combo. Sve svoje podatke možete pohraniti brzo i sigurno na jednom mjestu. Uz inovativnu kombinaciju SSD-a i tvrdih diskova možete uživati u dvostrukom kapacitetu za pohranu uz isti proračun.

HypeRAID ima maksimalni kapacitet od 72 TB, s nevjerojatnom velikom brzinom obrade. I zauzima vrlo malo prostora na vašem stolu, uz dimenzije od 120 x 200 x 275 mm. Ovaj pametan i neovisan uređaj može automatski kopirati sve datoteke sa SSD diskova na HDD. Kontinuirano izrađuje sigurnosnu kopiju tako da su vaši podaci uvijek dobro zbrinuti.

 HypeRAID (6).jpg Izvor: Kickstarter

Nadalje, HypeRAID nudi RAID varijacije koje možete prilagoditi prema svojim potrebama, s dostupnim RAID 0, 1, 10. Hardverski RAID stabilniji je i pouzdaniji od softverskog RAID-a i kompatibilan je s MAC-om, Windowsima, Linuxom, iPadOS-om i ChromeOS-om. Nije potreban dodatni upravljački program ili softver.

Uz sigurnosno kopiranje svih medija na HypeRAID ili izravno omogućeno je uređivanje kartica te je
ugrađen univerzalni čitač kartica koji podržava:

SD i microSD
CFexpress tipa A i tipa B
XQD
CFast 2.0

 HypeRAID (2).jpg Izvor: Kickstarter

HypeRAID nadzire vaše diskove - od provjere je li pogon bez grešaka i provjere volumena. U slučaju da je pogon na rubu kvara HypeRAID vam daje upozorenje. Također će vam pomoći da brže obnovite izgubljene podatke.

Korisnici mogu izravno kontrolirati HypeRAID preko upravljačke ploče ekrana osjetljivog na dodir. Prikazuju se trenutna ažuriranja statusa i omogućuje vam uključivanje/isključivanje ekrana na vašu naredbu. Kada idete spavati, dok prenosite podatke kroz HypeRAID, osvjetljenje se može isključiti kako bi se smetnje svele na minimum.

 HypeRAID (1).gif Izvor: Kickstarter

U slučaju iznenadnog isključivanja tijekom prijenosa superkondenzatori mogu održavati HypeRAID dodatnu minutu prije nego što se potpuno isključi. Ova značajka Zaštite od gubitka napajanja (Power Loss Protection) osigurava da tijekom procesa ne dođe do oštećenja hardvera SSD-a. Svi podaci bit će zaštićeni čak i ako dođe do neočekivanog gubitka električne energije.

Uz hardversku enkripciju AES 256 bit će potrebni milijuni godina dok superračunala otkriju vašu lozinku. Sa sigurnošću se može reći da HypeRAID dolazi s vrhunskom sigurnošću osim ako nemate radnu lozinku. Čak i kada se SSD izvadi iz HypeRAID-a podaci su i dalje šifrirani i ne mogu se čitati na drugim uređajima. Nadalje, hardverska enkripcija je 20% brža u pristupačnosti od korištenja softverske enkripcije.

 HypeRAID (1).jpg Izvor: Kickstarter

Održavanje optimalne radne temperature ključno je za vrhunske performanse. HypeRAID dolazi s iznimno velikim hladnjakom na vrhu koji pomaže u odvođenju topline, uz dvostruke ultra tihe ventilatore koji emitiraju samo 35-45 dB buke. Budući da nema pregrijavanja elektroničkih dijelova, HypeRAID će imati dulji vijek trajanja.

 HypeRAID (3).jpg Izvor: Kickstarter

 HypeRAID (4).jpg Izvor: Kickstarter

 HypeRAID (8).jpg Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI