KONFERENCIJA SMART CITIES 2021 Implementacija pametnih rješenja u praksi | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KONFERENCIJA SMART CITIES 2021 Implementacija pametnih rješenja u praksi

Autor Krunoslav Ćosić

Na zagrebačkoj konferenciji bit će govora o ulozi tehnologije i pametnih rješenja u obnovi nakon potresa

  Izvor: Profimedia

Zagrebački Velesajam ugostit će čelne ljude hrvatskih gradova koji će predstaviti nove projekte, otvorene natječaje i buduće planove. Na Liderovoj konferenciji Smart Cities 2021 moći će se čuti iskustva dobavljača i pružatelja pametnih usluga, tvrtke koje svojim rješenjima pridonose uspješnoj integraciji inovacija te uz postojeće strategije implementacije pametnih rješenja vode do održivosti i podizanja kvalitete života u gradovima.

Zagreb Smart City Hub predstavit će Jelena Pavičić Vukičević, obnašateljica dužnosti gradonačelnice
Grada Zagreba. O ulozi tehnologije i pametnih rješenja u obnovi nakon potresa svoja iskustva iznijet će Damir Vanđelić, ravnatelj fonda za obnovu i Ivan Ante Nikolić, HUP ICT udruga te predsjednik i član uprave Blinka.

  Izvor: Lider

Bit će zanimljivo pogledati panel Inovacijama do održivih gradova, na kojem će o pametnim rješenjima i iskustvima razgovarati gradonačelnici Zadra, Karlovca, Rijeke i Zaprešića. Zanima nas i na koji način koncept pametnog grada egzistira i napreduje u Hrvatskoj – svoja rješenja predstavit će četiri tvrtke.

Konferencija Smart Cities 2021 okupit će predstavnike gradova, poduzetnike koji nude pametna rješenja, akademsku zajednicu i javni sektor kako bi zajednički pronašli odgovore na goruća pitanja i detektirali kvalitetne primjere implementacije pametnih rješenja u praksi. Kako izgleda život građana u pametnim gradovima, poput pametnih rješenja iz Nizozemske te koji su suvremeni izazovi govorit će novinar Vanja Valtrović.

Pogledajte cjelokupan program konferencije Smart Cities 2021 koja se održava 28. travnja 2021. na Zagrebačkom Velesajmu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI