REZULTATI DRUGOG KRUGA LOKALNIH IZBORA Tko su pobjednici, a tko gubitnici | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

REZULTATI DRUGOG KRUGA LOKALNIH IZBORA Tko su pobjednici, a tko gubitnici

Autor Krunoslav Ćosić

Drugi krug lokalnih izbora u Hrvatskoj upravo je završio, vrijeme je za proglašenje pobjednika

  Izvor: mIzbori

Koliko je glasova birača u Zagrebu osvojio Tomislav Tomašević, a koliko Miroslav Škoro? Kakva je situacija u Slavonskom Brodu, u kojem se za gradonačelničku fotelju bore aktualni gradonačelnik Mirko Duspara i Dragan Jelić? Puljak i Mihanović su se sučelili u Splitu, u kojem su izlazne ankete pokazivale veliku neizvjesnost.

Do 11:30 sati ukupno je na izbore izašlo 14,09 posto birača, a do 16:30 taj se postotak tijekom nedjelje 30. svibnja 2021. povećao na 29,18 posto. Sve detalje drugog kruga lokalnih izbora 2021 možete provjeriti u mobilnoj aplikaciji mIzbori.

Mobilna aplikacija za Android i iOS pametne telefone mIzbori namijenjena je svima koji na jednom mjestu žele provjeriti sve rezultate. Ako koristite Android telefon, vaš uređaj mora imati minimalno verziju Android 7 ili noviju. Za Apple iPhone vam je potrebna minimalna verzija iOS 12 ili novija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI