MOBILNA APLIKACIJA: Ako vas zanimaju teme s područja štednje u II. i III. stupu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MOBILNA APLIKACIJA: Ako vas zanimaju teme s područja štednje u II. i III. stupu

Autor Ivan Vukić

Aplikacija je namijenjena članovima obveznih i dobrovoljnih mirovinskih fondova

 m-AZFond (2).jpg Izvor: Apple App Store

Android i iOS aplikacija m-AZFond, uz Vijesti i novosti iz AZ mirovinskih fondova, nudi izračun buduće mirovine interaktivnim kalkulatorima stanja, edukativne video materijale i druge sadržaje. Kalkulator će omogućiti izračun i projekciju ušteđenih iznosa, a kroz mobilnu se aplikaciju može ugovoriti i dobrovoljna mirovinska štednja.

 m-AZFond (1).jpg Izvor: Apple App Store

Članovi AZ fondova po logiranju u aplikaciju putem korisničkih oznaka imaju trenutni uvid u ukupno stanje sredstava na svom osobnom računu u obveznom mirovinskom fondu (II. stup). Omogućeno im je i ukupno stanje sredstava na svom osobnom računu u dobrovoljnom mirovinskom fondu (III. stup), dostupne su detaljne informacije o uplatama te ukupno ostvarena zarada u fondovima kojih su članovi.

Tehnički preduvjeti su pristup internetu te Apple iOS 11.0 ili novija odnosno Android 8.0 ili novija verzija operativnog sustava.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI