Pametan i učinkovit način vježbanja novim hula hoopom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Pametan i učinkovit način vježbanja novim hula hoopom

Autor Dijana Kaćanski

Uz redovito korištenje imat ćete vretenasti struk, zategnutu stražnjicu, lijepo oblikovane noge i vitke ruke

  Izvor: Aliexpress

Nizom istraživanja potvrđeno je kako osobe sa širokim strukom mogu imati niz zdravstvenih problema, a uzroci ovakvog stanja mogu biti: premalo sna, svakodnevni stres, hormonalne promjene, nasljedne osobine i neaktivni način života.

Svakako je dobro odmah početi s vježbama za struk, a ako niste uporni ili niste u mogućnosti tražiti adekvatne vježbe za učinkovito smanjenje obujma struka probajte s pametnim masažerom koji učinkovito eliminira višak oko struka.

  Izvor: Aliexpress

Doživite novo iskustvo mršavljenja pomoću smart hula hoopa koji ne može pasti. Sjećate se nekad popularnih vježbi pomoću hula hoopa – trebalo je biti spretan i uspjeti održati obruč da ne padne. Tradicionalni hula hoop zahtijevao je određeni prostor oko vježbača, a ponekad bi došlo do bolova zbog nepravilnog korištenja.

Upotreba novog hula hoopa donosi puno sigurnije držanje cijelog tijela, vježbe su učinkovite i ne prate ih bolovi u trbuhu i struku. Masaža struka zbog brzog kretanja gravitacijskog utega odvija se u 360°, a opcijama vježbanja upravlja se putem LCD uređaja. Kako bi mogli napraviti usporedbu, proizvođač napominje da je 20 minuta vježbanja ovim hula hoopom ekvivalent trčanju 40 minuta, 30 minuta plivanja ili 60 minuta vježbanja yoge.

  Izvor: Aliexpress

Hula hoop je prilagodljiv, pomoću dijelova koji se jednostavno i efikasno spajaju on se može proširiti ili suziti pa ga mogu koristiti osobe sa strukom od 60 do 120 cm. U kompletu se nalazi hula hoop obruč, elektronski brojač, uteg, dijelovi za proširenje pojasa te ploča za masažu magnetima.

Kod vježbanja treba početi s manjom brzinom pa ju postepeno povećavati; preporuka je koristiti obruč dulje od 30 minuta, svakih nekoliko dana, postepeno prijeći na svaki drugi dan te u konačnici na svaki dan.

Ovaj masažer preporučuje se svima, pogotovo osobama koje svakodnevno dugo vremena provode sjedeći. Cijena za masažer Smart Slimming Waist je 28 američkih dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI