APLIKACIJA HEALTH: Za zdraviji i svjesniji životni stil | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APLIKACIJA HEALTH: Za zdraviji i svjesniji životni stil

Autor Krunoslav Ćosić

Aplikacija pruža alate za regulaciju disanja, ublažavanje stresa i promicanje mirnog sna

 HONOR Watch 4_4.jpg Izvor: Honor

Uz pametne telefone mobilne su aplikacije ogroman i često nedovoljno iskorišten ekosustav koji pomaže i u očuvanju zdravlja. Mnogi danas aktivno prate svoje zdravstveno stanje, ne broje se samo koraci i otkucaji srca.

Nova verzija aplikacije Honor Health kreirana je kako bi inspirirala i potaknula pojedince na zdraviji i svjesniji životni stil. Aplikacija pruža alate za regulaciju disanja, ublažavanje stresa i promicanje mirnog sna, a može služiti i kao digitalni zdravstveni dnevnik.

Nudi i opcije za praćenje rezultata vježbanja, uz besprijekorno upravljanje unutar jednog sučelja - i na, primjerice pametnom satu Honor Watch 4 i na mobilnom uređaju Honor 90. Smartphone će u kombinaciji s Watch 4 i aplikacijom Honor Health postati idealan partner u praćenju novih zdravih navika.

 HONOR Watch 4.jpg Izvor: Honor

Honor Watch 4 ima veliki 1,75-inčni AMOLED uvijek uključen zaslon u boji i brzinu uzrokovanja dodira do 120 Hz te svojim korisnicima pruža jednostavan i jasan pristup obavijestima i porukama u svakom trenutku.

Dizajniran je sa značajkama koje unapređuju iskustvo vježbanja, a povezujući ga s Honor 90 i aplikacijom Health korisnici mogu dobiti jedinstveno wellness iskustvo praćenja svojih zdravstvenih navika te dobiti motivaciju za još proaktivniji životni stil.

Honorov pametni sat također može procijeniti korisnikovu kondicijsku dob i predstaviti procjenu kondicije na temelju same izvedbe i drugih raznih pokazatelja. Niz optičkih mikroleća ispod pametnog sata radi s algoritmima umjetne inteligencije za točno i kontinuirano praćenje otkucaja srca pružajući pravovremena upozorenja ako postoje kakve abnormalnosti.

 Honor 90 by Marko Lopac (2).JPG Izvor: Marko Lopac

Stres, zasićenost kisikom (SpO2), kvaliteta sna i menstrualni ciklusi mogu se, također, pratiti i pregledavati putem pametnog sata i popratne aplikacije. Ili pametnog telefona. Honor 90 ima jedan od najboljih zaslona dosad – uređaj dolazi sa 6,7-inčnim zakrivljenim OLED zaslonom koji ima visoku 1.5K rezoluciju (1.200 x 2.664) i frekvenciju osvježavanja koja ide do 120 Hz.

Zaslon se može pohvaliti maksimalno deklariranim osvjetljenjem od 1.600 nita, DxOMarkovim Gold certifikatom, 100-postotnim DCI-P3 spektrom te podrškom za prikaz 1,07 milijardi boja i HDR10+ tehnologijom. Sve to uvelike olakšava i praćenje rezultata i podataka unutar aplikacije Honor Health, čineći i vježbanje jednostavnijim, čak i na suncu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI