TOTALNO DRUGAČIJA KACIGA: Koristi se protiv gubitka kose | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TOTALNO DRUGAČIJA KACIGA: Koristi se protiv gubitka kose

Autor Igor Martić

Nakon 16 tjedana nošenja uređaja korisnici će primijetiti vidljive rezultate

 CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device (10).jpg Izvor: CurrentBody / Ferrari / Profimedia

Kaciga s ugrađenom visokom tehnologijom pomaže u ponovnom rastu kose kod osoba koje pate od gubitka kose te je upravo stigla na tržište. Britanska tvrtka CurrentBody lansirala je svoju LED kacigu za ponovni rast kose koja je upravo dobila odobrenje savezne agencije za lijekove i hranu u SAD-u. U radu koristi 120 dioda dizajniranih da pomognu ljudima koji se suočavaju s opadanjem ili smanjivanjem obujma kose.

CurrentBody tvrdi da će nakon 16 tjedana nošenja uređaja jednom dnevno korisnici početi vidjeti vidljive rezultate. Te rezultate postiže stimuliranjem protoka krvi u vlasište, za koje se kaže da potiče dulju fazu rasta, koja je skraćena genetski uvjetovanom muškom ćelavosti. Prikladna je za sve tipove kože i kose.

 CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device (5).jpg Izvor: CurrentBody

 CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device (6).jpg Izvor: CurrentBody

Pogađa više od 50% stanovništva, a genetski ovo stanje lišava folikule dlake za kisikom i esencijalnim hranjivim tvarima, produžujući fazu mirovanja (telogen) i skraćujući fazu rasta (anagenu). Kod žena, uzorak gubitka kose pojavljuje se kao sveukupno stanjivanje i proširenje središnje linije. Kod muškaraca se pojavljuje kao ćelavost na tjemenu i povlačenje linije kose.

CurrentBody Skin LED uređaj za ponovni rast dlačica koristi tri klinički dokazane valne duljine (630 nm, 650 nm, 655 nm) za povećanje protoka krvi u izgladnjele folikule dlake. Povećajte cirkulaciju vlasišta, izdržljivost folikula i produžite fazu rasta (anagenu) za noviji, snažniji ponovni rast kose. Snaga od 18 J/cm² u usporedbi s prosječnih 6 J/cm² čini ovaj uređaj tri puta jačim od bilo kojeg drugog uređaja na tržištu.

 CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device (8).jpg Izvor: CurrentBody

 CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device (9).jpg Izvor: CurrentBody

Uređaj se stavlja preko ušiju i uključuje slušalice s omogućenim Bluetoothom tako da korisnici mogu slušati glazbu ili gledati videozapise tijekom svake 10-minutne sesije. Kaciga je programirana da se automatski isključi nakon 10 minuta tako da korisnici ne moraju brinuti o postavljanju mjerača vremena.

Najprije provedite test osjetljivosti, provjerite je li vaša kosa čista, suha i bez dodanih proizvoda. Snimite fotografiju područja koje želite poboljšati, postavite uređaj na glavu, prilagodite slušalice za udobnost. Uključite svoj uređaj, sjednite i opustite se. Uređaj će se sam isključiti nakon 10 minuta.

Cijena za CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device je 650 funti, a može se birati između dvije veličine kaciga – S/M promjera 54 do 58,7 centimetara i M/L od 59,7 do 63,5 centimetara.

 CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device (3).jpg Izvor: CurrentBody

 CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device (2).jpg Izvor: CurrentBody

 CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device (4).jpg Izvor: CurrentBody

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI