RINGCONN: Uskoro dolazi najpametniji nosivi uređaj | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RINGCONN: Uskoro dolazi najpametniji nosivi uređaj

Autor Davor Dakić

Pametni prsten prati kvalitetu spavanja, indeksira stres, pazi na temperaturu tijela

 RingConn (10).jpg Izvor: Indiegogo

Teški pametni satovi su neudobni za nošenje. Zabijaju vam se u zglobove i potrebno ih je stalno puniti. Sve to čini probleme dok se prikupljaju zdravstveni podaci. Većina uređaja za praćenje zdravlja koristi PPG senzore (PhotoPlethysmoGraphy) za praćenje vaših vitalnih funkcija. Ali budući da se RingConn nalazi na vašem prstu umjesto na zapešću dobivate signal koji je bliži stvarnom stanju.

 RingConn (3).jpg Izvor: Indiegogo

Razlog je što je koža na vašim prstima tanja i ima više krvnih žila od zapešća, s manje dlačica i manje prekida u mišićima. RingConn također tješnje pristaje od pametnog sata, pružajući vam bliži kontakt i manje šanse za miješane signale kada se krećete. Sve to daje RingConnu jasnije očitavanje vaših vitalnih znakova i točniji uvid u vaše zdravlje.

Vodootporni IP68 RingConn je koristan i praktičan pametni prsten kojeg nećete morati nikad skidati s prsta. Osim kad se baterija puni. Na Indiegogo se vrti kampanja kako bi se u prosincu skupilo dovoljno novca za pokretanje proizvodnje i prve isporuke u veljači 2023.

Recenzija pametnog prstena Ringconn, zaljubljen sam
Izvor: Youtube

Pametni prsten za praćenje zdravlja je toliko udoban da ćete zaboraviti da na njega. Uz ultralaki dizajn od titana koji savršeno pristaje svakom prstu RingConn daje točne podatke o praćenju spavanja, razinama kisika u krvi i otkucajima srca za kristalno jasnu sliku vašeg cjelokupnog zdravlja.

Dizajn strujnog kruga ultra male snage održava RingConn u radu do 7 dana, bez obzira koliko ste aktivni. A ako to nije dovoljno, dolazi s prijenosnim kućištem za punjenje - prvim prstenom za praćenje zdravlja na svijetu.

 RingConn (6).jpg Izvor: Indiegogo

Kutija za punjenje ima kapacitet baterije od 500 mAh te može u potpunosti napuniti RingConn 18 puta tako da možete izdržati tri mjeseca bez pristupa električnoj energiji. Naravno, sve se prikupljene informacije prebacuju u aplikaciju na mobilnom telefonu te se zatim prikazuju i mogu analizirati. Za prve kupce cijena prstena mase tri do pet grama je snižena s 249 na 149 američkih dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI