NAKON MICROSOFTA, GOOGLEA I FACEBOOKA AT&T traži obavezno cijepljenje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAKON MICROSOFTA, GOOGLEA I FACEBOOKA AT&T traži obavezno cijepljenje

Autor Igor Martić

Američki tehnološki div AT&T zahtijeva obavezno cijepljenje svojih djelatnika protiv Covid-19

 Covid-19 cjepivo Izvor: Sopone Nawoot / Alamy / Alamy / Profimedia

AT&T se pridružio tehnološkim divovima uključujući Microsoft, Google i Facebook koji postavljaju zahtjev za osoblje da se cijepi protiv Covid-19 (koronavirusa), što je potez koji će utjecati na 150.000 zaposlenika sindikata američkog operatera, objavio je Mobile World Live.

Telekom operator je za članove sindikata komunikacijskih radnika Amerike odredio rok do 1. veljače 2022. za dostavu dokaza o cijepljenju za pristup u tvrtku ili prilikom predstavljanja AT&T-ja na drugim lokacijama. Uvjet o cijepljenju za menadžere koji nisu članovi sindikata stupa na snagu već ovog mjeseca.

 cijepljenje Izvor: Irina Zharkova / Alamy / Alamy / Profimedia

Konkurent AT&T-ju, američki T-Mobile US, izjavio je za Mobile World Live kako potiče “zaposlenike na cijepljenje”, ali je fleksibilan u pogledu vremena jer “nekima će možda trebati više”. Verizon na svojoj web stranici navodi kako "potiču na cijepljenje sve koji su u mogućnosti".

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI