JOGA ZA SVAKI DAN: Gubitak mase i povećanje kondicije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

JOGA ZA SVAKI DAN: Gubitak mase i povećanje kondicije

Autor Ivan Vukić

Mobilna aplikacija Daily Yoga: Fitness+Meditation može se koristiti na Android i iOS uređajima

 Daily Yoga Fitness+Meditation (1).jpg Izvor: dailyyoga

Više od 100 tečajeva joge i meditacije omogućuje ova mobilna aplikacija za pomoć ljudima na svim razinama. Nudi čitav niz vodiča prilagođenih početnicima koji će pomoći pronaći drugačijeg i boljeg sebe za samo 2 tjedna.

Među funkcionalnosti aplikacije Daily Yoga: Fitness+Meditation spadaju dnevni joga izazovi, ali i tjedni novi tečajevi. Ako ste početnik pridružite se joga izazovima i uvjerite se u rezultat. Daily Yoga nudi seriju joga vježbi uz koje će početnici naučiti osnove prije nego što zarone u naprednije satove, sekvence i tokove.

 Daily Yoga Fitness+Meditation (2).jpg Izvor: Apple App Store

 Daily Yoga Fitness+Meditation (3).jpg Izvor: Apple App Store

Ako ste napredni korisnik novi tečajevi ažurirat će se tjedno, što vas neće natjerati da uvijek iznova radite istu vježbu joge.

Joga će vam dobro doći i za mršavljenje te sagorijevanje masti. Uz različite tečajeve za mršavljenje postoje jednostavne i učinkovite vježbe joge za cijelo tijelo koje vam pomažu da postignete vidljive rezultate kroz samo nekoliko dana. Klasa razine težine omogućuje vježbanje korak po korak kako biste postigli svoje ciljeve.

Početnici jedino što trebaju učiniti je slijediti detaljne upute iz aplikacije te ne morate biti stručnjak kako biste ju maksimalno iskoristili. Značajka Smart Coach pomaže vam da pronađete tečaj koji točno vama odgovara. Stvara se 28-dnevni raspored nastave kako bi vam pomogao da postignete svoj jednomjesečni cilj.

Preuzmite tečaj joge za izvanmrežnu upotrebu i ponesite ga sa sobom bilo gdje. Vježbajte u svojoj dnevnoj sobi, u hotelu, na plaži itd. Osobni podaci mogu se pratiti ako koristite različite uređaje. S pametnim satom možete pratiti trajanje vježbanja, potrošene kalorije i broj otkucaja srca.

Posebno su osmišljeni satovi meditacije za pronalazak unutarnjeg mira. Brzo ćete povećati svoju energiju, osloboditi se stresa uz 10-minutni sat meditacije te uz nježan glas utonuti u slatki san. Aplikacija omogućuje povezivanje s 50 milijuna korisnika joge diljem svijeta.

 Daily Yoga Fitness+Meditation (6).jpg Izvor: dailyyoga

HealthKit

Daily Yoga integrira se s HealthKit (Apple Health) tako da možete prenijeti podatke o potrošenim kalorijama i vježbanju iz aplikacije Daily Yoge u HealthKit. Pridružite se aplikaciji za jogu i započnite dan jutarnjim istezanjem joge ili vježbajte jogu prije spavanja. U Appleovoj trgovini App Store aplikacija Daily Yoga: Fitness+Meditation ocijenjena je s visokom ocjenom 4,8 od 5 dok je u Android trgovini Play Store dobila također visoku prosječnu ocjenu 4,6.

 Daily Yoga Fitness+Meditation (5).jpg Izvor: Apple App Store

 Daily Yoga Fitness+Meditation (8).jpg Izvor: dailyyoga

 Daily Yoga Fitness+Meditation (7).jpg Izvor: dailyyoga

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI