'Svijet je ušao u novu eru wellnessa' | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

'Svijet je ušao u novu eru wellnessa'

Autor Krunoslav Ćosić

U posljednjih nekoliko godina mnogi ljudi diljem svijeta usvojili su nove navike i interese

 Galaxy Watch4 (4).jpg Izvor: Samsung

Samsung Electronics će na predstojećem Unpacked događaju podijeliti svoju najnoviju liniju inovativnih proizvoda dizajniranih za poboljšanje svakodnevnog života korisnika, uključujući ažuriranja koja osnažuju fitness i wellness rutine.

Samsung je usredotočen na postavljanje novih standarda za zdravstvena iskustva kroz seriju Galaxy Watch i kroz širi portfelj proizvoda. Kako bi to ostvarila, tvrtka Samsung uspostavila je tri ključna stupa kako bi pomogla ljudima da postignu svoje ciljeve: inovacije senzora, povezani wellness i industrijsku suradnju.

„Svijet je ušao u novu eru wellnessa bilježeći rastuću želju za nijansiranijim razumijevanjem cjelokupnog zdravlja. U prošlosti je zdravlje bilo jednostavan koncept s jednom definicijom. Sada svatko definira zdravlje i dobrobit prema onome što mu znači. Kako bi zadovoljio svačije zdravstvene ciljeve, Samsung je predan osiguravanju da svi imaju pristup resursima koji su im potrebni, kako bi mogli raditi na najboljoj verziji sebe“, istaknuo je Tae Jong Jay Yang, izvršni dopredsjednik i voditelj tima za istraživanje i razvoj u zdravstvu u Mobile eXperience Business odjelu tvrtke Samsung Electronics.

 Tae Jong Jay Yang, Samsung.jpg Izvor: Samsung

Za korisnike Galaxy Watch4 pametnih satova ovo putovanje počinje sa revolucionarnim Samsung BioActive senzorom. BioActive Sensor isporučuje točne i sveobuhvatne podatke o zdravlju i pruža korisne uvide i smjernice koje korisnici mogu iskoristiti tijekom svog zdravstvenog i wellness putovanja.

BioActive Sensor koristi jedinstveni pojedinačni čip koji kombinira tri snažna zdravstvena senzora – optički puls (PPG), električni srčani signal (EKG) i analizu bioelektrične impedancije (BIA) – u jednu kompaktnu jedinicu.

Iako senzor pruža uvid u sve aspekte zdravlja bitno je istaknuti dva ključna područja: spavanje i sastav tijela. Spavanje se često zanemaruje pri uspostavljanju solidne wellness rutine, ali je neophodno za holističko zdravlje.

 Galaxy Watch4 (3).jpg Izvor: Samsung

 Galaxy Watch4 (2).jpg Izvor: Samsung

Kako bi pomogli zajednici da bolje spava Samsung je uveo razne alate za praćenje kvalitete sna i pokrenuo prilagođeni program instrukcija za dobar san s ciljem da korisnicima pomogne da spavaju mirnije.

Kad je riječ o kondiciji, svačiji su ciljevi različiti. Zbog toga BioActive Sensor također mjeri sastav tijela, što produbljuje znanje korisnika o vlastitom fizičkom zdravlju, daleko iznad pukog gubitka težine. Senzor šalje mikrostruje za mjerenje održane težine, dobivenih skeletnih mišića, izgubljene tjelesne masti i razine vode u tijelu, u odnosu na postavljene ciljeve, pomažući korisnicima da postignu ciljeve
i prate ono što im je važno.

 Galaxy Watch4 (1).jpg Izvor: Samsung

Svi zdravstveni podaci na uređajima šifrirani su i zaštićeni, ali su i zaštićeni od strane Knoxa osiguravajući da podaci korisnika ostanu izolirani od neovlaštenih izvora.

Aplikacija Samsung Health

S više od 200 milijuna aktivnih globalnih korisnika aplikacija Samsung Health u središtu je zdravstvenog iskustva na širokom rasponu uređaja, od pametnih satova preko pametnih telefona do tableta pa čak i televizora.

Aplikacija je jedinstveno središte zdravlja koje objedinjuje mogućnosti praćenja fitnessa, dobrobiti i zdravlja te bilježi i prikuplja sve vrste zdravstvenih podataka i informacija o aktivnostima, predstavlja ih intuitivno i daje smjernice o tome kako iskoristiti te podatke za maksimiziranje rezultata. Više detalja moći ćete čuti na Samsung Unpacked 10. kolovoza 2022. u 15 sati na Samsung.com.

 Galaxy Watch3.jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI