Odstranite dlačice uz inteligentni senzor kože | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Odstranite dlačice uz inteligentni senzor kože

Autor Krunoslav Ćosić

Magnetski fit nastavak omogućuje preciznost na nogama, licu, pazusima i bikini zoni

 Smoothskin Pure Fit (5).jpg Izvor: Roxbeauty

Smoothskin Pure Fit uređaj za odstranjivanje dlačica omogućuje tretman cijelog tijela za samo 10 minuta, a u radu se koriste tri načina tretmana - snažni, brzi i nježni, uz neograničen broj bljeskova. Fit nastavak koristi se za preciznost na malim područjima kao što je iznad usana.

Snažni način pruža najveći intenzitet, savršen za tvrdoglave dlačice oko vaše bikini zone i ispod pazuha. Brzi način odaberite kako biste brzo dovršili tretmane na većim površinama poput ruku i nogu. Nježni način nudi učinkovit tretman kože sklone osjetljivosti na nekim područjima, uz smanjeni utrošak energije.

Kako koristiti Smoothskin Pure Fit?
Izvor: Youtube

Ako tražite najnapredniji IPL uređaj na tržištu koji će vas služiti desetljeće ili dulje engleski brend Smoothskin je prvi izbor, bez obzira koji model odabrali. Samo i jedino Smoothskin nudi beskonačan broj bljeskova, a istovremeno kožu štiti od štetnog svjetla. U radu se koristi inteligentni senzor tonova kože kako bi se tretman prilagodio tonu kože, za postizanje maksimalnih rezultata.

Koristeći najnoviju IPL tehnologiju SmoothSkin Pure Fit nudi pametan, brz i moćan tretman osmišljen za sprječavanje rasta dlačica i otkrivanje prekrasne kože, bez tamnih sjenki. Odsad stiže i s Fit nastavkom za dodatnu preciznost na manjim područjima poput prstiju ili iznad gornje usne.

IPL tehnologija koristi se za usporavanje ponovnog rasta dlačica. Uz redovite i dosljedne tretmane primijetit ćete manje vlasi kako rastu natrag. Svaka dlačica koja se vrati natrag bit će tanja, svjetlija i rast će mnogo sporije.

 Smoothskin Pure Fit (1).jpg Izvor: Roxbeauty

Uređaj koristi 20 W snage tako da ćete brzo vidjeti rezultate, a nakon početnog razdoblja tretmana trebat će vam manje redovitih nadopuna. Prije kupnje provjerite vaš ton kože pogodan za IPL tretman (to su tonovi kože 1 do 5 na Fitzpatrick skali).

IPL je učinkovit na prirodno crnoj, smeđoj i tamnijoj plavoj boji dlačica, ali nije tako učinkovit na crvenim, bijelim, sivim ili vrlo svijetlo plavim dlačicama. Bijele i sive dlačice ne sadrže dovoljno melanina koji bi apsorbirao svjetlosnu energiju. Crvena kosa sadrži drugu vrstu melanina koji ne reagira na IPL.

Trebali biste koristiti SmoothSkin Pure Fit jednom tjedno prvih 12 tjedana kako biste osigurali tretmane svih folikula dlačica. Kako dlačice rastu u različitim fazama važno je nastaviti s tjednim tretmanima kako biste bili sigurni da je odabrano područje temeljito tretirano. Nakon 12 tjedana počinju tretmani nadopune samo onda kada su potrebni. To je obično samo jednom svakih 4-8 tjedana, što je znatno manje od brijanja 2-5 puta tjedno.

SmoothSkin Pure
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tagovi