AKO SU VAM UVIJEK HLADNE Probajte električni grijač za ruke | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AKO SU VAM UVIJEK HLADNE Probajte električni grijač za ruke

Autor Dijana Kaćanski

U sljedećem razdoblju temperature će padati, problemi s hladnim rukama ponovno rasti, a mi imamo rješenje

 Masažer za ruke 1 Izvor: Aliexpress

Puno radite na tastaturi kompjutora i u rukama ponekad osjećate trnce pa katkad i otkažu poslušnost? U hladno jutro dok se prostorija ne zagrije i počnete pisati, prsti se počnu kočiti?

A možda imate samo suhe ruke? Nakon mnogobrojnih kućanskih poslova ruke postaju grube, mogu biti lagano crvene od upotrebe raznih kemikalija za čišćenje pa je rukama potrebna regeneracija.

 Masažer za ruke 2 Izvor: Aliexpress

Ili možda želite svojim rukama omogućiti pravi kućni SPA tretman, opustiti ih, nahraniti bogatom kremom i učiniti ih mekanima na dodir i pokazati njihovu ljepotu?

Muče vas bolovi u zglobovima? A česta pojava kod žena su i hladne ruke kao posljedica nedovoljne cirkulacije.

 Masažer za ruke 3 Izvor: Aliexpress

Iako se za sve dugotrajnije probleme ovog tipa potrebno konzultirati s liječnicima, pametna pomoć svakako može biti nabava električnog masažera za ruke po cijeni od oko 66 američkih dolara.

Ovaj uređaj za masažu i grijanje dužine oko 36 cm u sredini posjeduje tunel u koji se gurne ruka i pokretanje grijanja može početi. Terapija akupresure djeluje opuštajuće na ručni zglob, čini kompresiju na dlan i masira vrhove prstiju.

Može se birati između ženskog i muškog načina rada i intenziteta na tri razine. U kompletu se uz ručni masažer dobije USB kabel za napajanje i uputstvo za upotrebu, a zbog praktičnih dimenzija moguće ga je nositi bilo gdje.

Ako puno radite u uredu za kompjutorom ili ste domaćica, ruke su vam opterećene umjetničkim zanimanjima ili radite zahtjevni posao u kuhinji, ruke će vam biti zahvalne ako im omogućite SPA tretman masažerom za ruke.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI