I OVE GODINE PREDVODNICI: Samsung prvi po broju prijavljenih 5G patenata | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

I OVE GODINE PREDVODNICI: Samsung prvi po broju prijavljenih 5G patenata

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung s 18,52 posto udjela i dalje predvodi utrku u 5G patentima, pokazuje studija o osnovnim patentima

  Izvor: Samsung

Nakon Samsunga s 18,52 posto udjela, slijede Nokia s udjelom od 11,44 posto dok je Qualcomm treći 10,75 posto udjela. Slijede Huawei s 8,38 posto, LG electronics sa 6,63 posto, Sharp je šesti s 5,86 posto, a na listi su još i InteDigital s 5,11 te MediaTek s 5 posto udjela.

Prema studiji o osnovnim patentima koju je provela IPlytics, tvrtka za tržišno obavještavanje sa sjedištem u Berlinu, a koju čine ekonomisti, znanstvenici i inženjeri, Samsung Electronics Co., Ltd. zauzeo je prvo mjesto u 5G Standard Essential Patent (SEP) dionicama.

Nalazi su objavljeni u nedavnom izvješću IPlyticsa: “Who is leading the 5G patent race? A patent landscape analysis on declared SEPs and standards contributions.”

Samsung je također zauzeo drugo mjesto u dvije druge kategorije: udio 5G odobrenih i aktivnih patenata te udio 5G odobrenih i aktivnih patenata od kojih je najmanje jedan od njih odobren od
strane EPO (European Patent Office) ili USPTO (United States Patent and Trademark Office).

Prošle godine Samsung je također predvodio listu tvrtki s najviše 5G patenta, koji su nastali kao
rezultat istraživanja i razvoja 5G standarda i tehnologija. Samsung je pionir u uspješnoj isporuci 5G cjelovitih rješenja, uključujući čipsete, radio stanice i jezgru.

Kroz kontinuirano istraživanje i razvoj, Samsung pokreće industriju na unaprjeđenje 5G mreže svojim portfeljem proizvoda na tržištu, od potpuno virtualiziranih RAN i Core do rješenja za privatne mreže i alata za automatizaciju na AI. Tvrtka trenutno pruža mogućnost povezivanja stotinama milijuna korisnika širom svijeta.

  Izvor: IPlytics