HUAWEI PREDSTAVIO: Znate li što je hiperkonvergiran podatkovni centar? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HUAWEI PREDSTAVIO: Znate li što je hiperkonvergiran podatkovni centar?

Autor Krunoslav Ćosić

Podatkovni centar ovog tipa omogućava učinkovitu pohranu i prijenos velikih količina podataka bez gubitaka

  Izvor: Pixabay

Huawei je na konferenciji o industrijskoj digitalnoj transformaciji 2021. predstavio svoju ključnu Intelligent Twins arhitekturu za inteligentan svijet kako bi pružili najbolje proizvode i rješenja poduzećima širom svijeta za primjenu inteligentnih rješenja.

Pet ključnih područja „Intelligent Twins“ rješenja su:

1. Inteligentan cloud

Inteligentni centar predstavlja „mozak“ odnosno sustav odlučivanja iza Intelligent Twins, a infrastruktura u oblaku čini srž inteligentnog čvorišta. Centar integrira AI u tradicionalne sustave potpore i glavne servisne procese što pojednostavljuje i automatizira razvoj i korištenje AI-a tijekom životnog ciklusa aplikacije, pomažući partnerima i programerima da brzo razviju inteligentne aplikacije.

2. Hiperkonvergiran podatkovni centar

Podatkovni centar ovog tipa omogućava učinkovitu pohranu i prijenos velikih količina podataka bez gubitaka.

3. Napredna mrežna rješenja

Inteligentna povezanost je svojevrsno „tijelo“ Intelligent Twins arhitekture, koje povezuje inteligentno središte i inteligentnu interakciju. Kako bi udovoljio različitim zahtjevima za povezivanje, Huawei je razvio brojne inovacije za optička vlakna i IP platforme, gradeći determinističke mreže s opcijom vremenske odgode.

4. Visokoefikasna kampus mreža

Huaweijev kampus u Bantianu sadrži oblak, AI, potpuno bežični pristup i naprednu optičku infrastrukturu. Uz Wi-Fi 6 zaposlenici se mogu povezivati bilo kada i bilo gdje te pristupiti WeLinku, omogućujući projekciju na mobilne telefone i prijevod u stvarnom vremenu. 5G također podržava prijenos 4K video zapisa u stvarnom vremenu, što znači da osoblje može nadgledati kampus u stvarnom vremenu, gradeći sigurno okruženje.

5. Zelena energija

Huawei Digital Power godinama je uveo mnoge uzbudljive inovacije integrirajući energetsku elektroniku i digitalne tehnologije, objasnio je Zhou Taoyuan, predsjednik Huaweijevog Digital Power Product Line.