5G TESTOVI SU POKAZALI: Korisnici kažu da je ovo najbolja 5G mreža u 2020 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

5G TESTOVI SU POKAZALI: Korisnici kažu da je ovo najbolja 5G mreža u 2020

Autor Krunoslav Ćosić

Uz stabilne poslovne rezultate kineska tvrtka je u 2020. godini bila najbolja po pitanju korisničkog iskustva

  Izvor: Profimedia

Huawei je prošle godine poboljšao kvalitetu mreže na više od 120.000 lokacija i osigurao izvanredno iskustvo povezivanja, a prema 5G testovima provedenih od strane brojnih organizacija u većim gradovima diljem svijeta, Huaweijeva 5G mreža redovito je bila ocijenjena kao najbolja što se tiče iskustva korisnika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Naglašeno je to na okruglom stolu na kojem je prisustvovalo 50 novinara, analitičara te stručnjaka iz 15 zemalja Huaweijeve CEE i Nordics regije, u koju spada i Hrvatska. Huawei je u 2020. godini nastavio pružati sigurnu uslugu za 132 mreže u 28 država diljem svijeta, čime je podržana stabilnost komunikaciji, online učenju te online kupovini za ljude diljem svijeta.

Huawei je u CEE i Nordics regiji i prošle godine nastavio s trendom rasta poslovanja, što traje posljednjih osam godina. Istaknuto je da su Huaweijeva enterprise, Cloud i rješenja iz segmenta umjetne inteligencije pomogli malim i srednjim poduzećima u srednjoj i istočnoj Europi, kao i skandinavskoj regiji, pokrenuti digitalnu transformaciju.

Kompanija je s 1.800 partnera iz 20 industrija diljem regije stvorila digitalni ekosustav temeljen na uzajamnom uspjehu i zajedničkom stvaranju. Huawei je u 2020. pokrenuo i oko 200 digitalnih rješenja u cloudu u preko 18 kategorija kako bi izgradio inteligentna industrijska rješenja dostupna širem krugu korisnika.