NOVA MOBILNA I TV PLATFORMA: Streaming audio-vizualnog sadržaja i video igara | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVA MOBILNA I TV PLATFORMA: Streaming audio-vizualnog sadržaja i video igara

Autor Krunoslav Ćosić

Cliq.de je domaći Undabot izradio za njemačkog klijenta CLIQ Digital

 cliq.de_app_white.jpg Izvor: Cliq.de

Jedna od vodećih hrvatskih tehnoloških kompanija potiho radi velike stvari. Undabot ove godine obilježava deset godina uspješnog rada, a bio je to povod da ih malo detaljnije upoznamo.

Hrvoje Kapetanović, izvršni direktor Undabota, naglasio je rast prihoda od 37% u prošloj godini u odnosu na 2021. te rast prihoda od 92% u prvom kvartalu tekuće godine u odnosu na isto razdoblje lani. Tvrtka planira zaključiti prvu polovicu 2023. s 2,4 milijuna eura prihoda.

 Hrvoje Kapetanović CEO.jpg
Hrvoje Kapetanović, CEO Undabota
Izvor: Undabot

Udio izvoza u prihodima 2022. godine je iznosio 86%, a u prvom kvartalu 2023. 98%. Većina inozemnih klijenata dolazi iz zemalja sjeverne i zapadne Europe, Ujedinjenog Kraljevstva i SAD-a. Sa 70 visoko kvalificiranih tehnoloških stručnjaka, od čega su 40% žene, u posljednje tri godine broj zaposlenih je udvostručen.

Nude cjelokupna tehnološka rješenja kroz usluge tehničkog konzaltinga, dizajna i razvoja kompleksnih web i mobilnih rješenja po mjeri klijenta. Pri tome koriste široki raspon tehnologija i pažljivo biraju one koje zadovoljavaju specifične potrebe svakog projekta.

Pozornost privlači i što su Undabotov rad prepoznale platforme poput Clutch - najveća svjetska platforma za rangiranje IT kompanija u zadnje tri godine ih je uvrstila među najbolje sotfverske tvrtke u svijetu. Osvajali su i nagrade na prestižnim strukovnim natjecanjima kao što su W3, Web Excellence Awards, Mixx i Pioneers.

 Undabot Design.jpg Izvor: Undabot

Undabot, iza čijeg se naziva kriju latinska riječ za val i bot (od robot), odradio je projekte za klijente kao što su Coca-Cola Hellenic Group, CLIQ Digital, Styria Media Group, Austrijska pošta, A1 Telekom Austria Group, Wiener Osiguranje, Njuškalo, Foreo i Nova TV.

Za klijenta CLIQ Digital izradili su novu mobilnu i TV platformu koja se koristi za streaming audio-vizualnog sadržaja i video igara, cliq.de. Korisnicima je za 6,99 eura mjesečno na pametnim televizorima, telefonima i tabletima te Windows i Mac računalima dostupan neograničeni streaming raznih sadržaja – filmova, serija, glazbe, sporta, audio knjiga i video igara.

 Ana Seler - Head of Design.jpg
Ana Šeler, Undabot
Izvor: SINISA BAYT von.bayt@gmail.com/S. VON BAYT

Ana Šeler, Head od Design, predstavila je Undabotove usluge izrade dizajna rješenja i neke od nagrađivanih projekata. Platforma cliq.de je rađena za njemačko tržište, za klijenta CLIQ Digital, specijaliziranog za online oglašavanje i kreiranje streaming usluga koje se oglašavaju ciljanim korisnicima.

George Ursateanu, izvršni direktor tvrtke CLIQ Digital, istaknuo je kako je CLIQ Digital prisutan u više od 30 zemalja svijeta, s uredima u Amsterdamu, Londonu, Parizu i Torontu i sjedištem u Duesseldorfu, a izlistan je na frankfurtskoj burzi. O suradnji s Undabotom rekao je kako su „više od deset godina sanjali o razvoju platforme cliq.de. Undabot se pokazao kao vrlo profesionalan, predan i fleksibilan partner. Impresionirani smo njihovom multidisciplinarnom ekspertizom.“

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI