IMA NEKA TAJNA VEZA: Ali, veza više nije tajna | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IMA NEKA TAJNA VEZA: Ali, veza više nije tajna

Autor Krunoslav Ćosić

Iz Chicaga je košarkaški klub Chicago Bulls, ali i Motorola

 Motorola Chicago Bulls  (1).jpg Izvor: Motorola

Motorola postaje partner jednog od najvećih košarkaških klubova na svijetu, objavio je s velikim uzbuđenjem novo sportsko partnerstvo poznati proizvođač mobitela. Postali su ponosni partner košarkaškog kluba iz svog rodnog grada.

Dresove ekipe Chicago Bulls s prednje sada krasi čuveni Motorola logo u obliku krila slijepog miša, a svoju premijeru imali su 4. listopada 2022. na utakmici protiv košarkaškog kluba New Orleans Pelicans.

Pored toga što je Motorola prvi sponzor Chicago Bullsa ujedno će biti globalni i partner kluba kao i službeni smartfon partner. Košarkaši ovog kluba sav će sadržaj za društvene mreže, u okviru novog partnerstva, kreirati i objavljivati isključivo s pametnih telefona Motorola.

 Motorola Chicago Bulls  (2).jpg Izvor: Motorola

Zahvaljujući kompaniji Motorola profili Chicago Bullsa na društvenim mrežama objavljivat će sadržaj kreiran s telefonima Motorola tijekom cijele sezone.

„Chicago je mjesto koje godinama nazivamo domom, a Chicago Bulls su organizacija za koju smo svo ovo vrijeme navijali i izuzetno poštovali. Motorola i Chicago Bulls ne dijele samo izuzetan ponos zbog toga što su iz istog grada već i strast za spajanjem ljudi kroz jedinstvena korisnička iskustva. Veoma smo uzbuđeni što ćemo udružiti naša dva brenda i kreirati fuziju naših proizvoda s energijom grada Chicaga i košarkaškog kluba Chicago Bulls zajedno sa svim NBA fanovima širom svijeta“, izjavio je Rudinei Kalil, predsjednik za Sjevernu Ameriku kompanije Motorola.

 Motorola Chicago Bulls  (3).jpg Izvor: Motorola

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI