WMF: WEB 3.0, metaversum, jednorozi budućnosti, TikTok | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WMF: WEB 3.0, metaversum, jednorozi budućnosti, TikTok

Autor Krunoslav Ćosić

Na Weekend.15 slušat ćemo teme o IT-ju, glazbi, medijima i inovacijama

 Weekend Media Festival (1).jpg Izvor: Weekend Media Festival

15. izdanje Weekend Media Festivala u Rovinju će od 22. do 25. rujna 2022. okupiti stručnjake i entuzijaste iz svijeta medija, komunikacija i poslovnog svijeta, a u središtu će biti teme o tehnologijama budućnosti.

Uz WEB 3.0, metaversum, jednoroze budućnosti i TikTok bit će riječi o disrupciji inovacija, ali i kulturi otkazivanja. Izraelski novinar i publicist Yossi Melman jedan je od najvećih stručnjaka u području špijunaže i međunarodne sigurnosti, a napisao je niz bestsellera o Mossadu i Izraelskoj službi unutarnje sigurnosti Shin Bet. Njegovo predavanje će biti zanimljivo, uz edukativne sadržaje i poučna izlaganja.

 Yossi Melman (2).jpg
Yossi Melman
Izvor: Weekend Media Festival

 Weekend-Media-Festival-2021-3 Izvor: Weekend Media Festival

Iz digitalnog svijeta u Rovinj dolazi Nikola Dešković, revolucionar koji je prvi uspješno postavio internetsku prodaju automobila u Europi, a Vuk Vuković, jedan od vodećih domaćih makroekonomista govorit će o vrućoj jeseni i recesiji u sljedećoj godini.

Dobroj posjećenosti 15. po redu Weekend Media Festivala doprinijet će i odličan večernji program, a prvo ime koje su organizatori otkrili je Konstrakta, trenutno najveća regionalna zvijezda.

Višednevno događanje upotpunit će Golden Drum festival koji će se ove godine održati u sklopu Weekenda. Ovaj međunarodni kreativni festival svake godine nagrađuje najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u oglašivačkoj industriji, a ovogodišnja glavna tema festivala je Rebuilding Connection.

Uz predavanja svjetskih i domaćih predavača održat će se i različiti paneli s aktualnim temama. Festival predstavlja društvene trendove, analizira našu medijsku i komunikacijsku stvarnost te razotkriva tabue.

 Rovinj.jpg Izvor: Weekend Media Festival

 Weekend Media Festival (2).jpg Izvor: Weekend Media Festival

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI