FOXCONN: Što očekuju do kraja godine? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FOXCONN: Što očekuju do kraja godine?

Autor Krunoslav Ćosić

Jedan od većih svjetskih proizvođača pametnih telefona (proizvode iPhone) ima dobra očekivanja

 Foxconn (2).jpg Izvor: Shutterstock

Hon Hai Precision (Foxconn) revidirao je svoje izglede za cijelu godinu u pozitivnom smjeru nakon što je zabilježio veći rast prihoda od očekivanog u drugom tromjesečju, iako je primjetan oprezan u pogledu utjecaja širih gospodarskih trendova.

Foxconn je povećao svoju prognozu u odnosu na prethodnu (uglavnom nepromijenjenu) prognozu nakon što je zabilježio rast prihoda od 11,3 posto na godišnjoj razini tijekom drugog tromjesečja, na 1,5 trilijuna TWD (50,7 milijardi dolara), što je rekordno visoko za to razdoblje.

Rast je potaknut dvoznamenkastim prihodima u oblaku i umrežavanju te grupama računalnih proizvoda, prenosi Mobile World Live. Iz Foxconna ističu da bi njihova godišnja izvedba trebala biti bolja od izvornih "neujednačenih očekivanja", dodajući da su "oprezno optimistični u pogledu izgleda za treće tromjesečje", ali bi "trebao pomno pratiti trend inflacije".

 Foxconn (1).jpg Izvor: Shutterstock

Navedeno je da su trenutna predviđanja za treći kvartal "prilično u skladu s tržišnim očekivanjima, što predstavlja značajan rast" iz godine u godinu.

Tijekom drugog tromjesečja Foxconnove jedinice za komponente i druge proizvode ostvarile su značajan rast prihoda zbog stabilne potražnje u potrošačkim i drugim područjima dok su proizvodi pametne potrošačke elektronike također značajno porasli.

Foxconn će potpune rezultate za Q2 objaviti 11. kolovoza. Na skupštini dioničara u svibnju predsjednik Liu Young-way rekao je da je optimističan da će se ograničenja opskrbe u Kini ublažiti u drugoj polovici godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI