LEICA ZAPOČINJE NOVU SURADNJU: Prvi telefon očekujemo već u srpnju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LEICA ZAPOČINJE NOVU SURADNJU: Prvi telefon očekujemo već u srpnju

Autor Krunoslav Ćosić

Legendarni brend nastao je u Njemačkoj prije 153 godine

 Leica.jpg Izvor: Leica

Ernst Leitz osnovao je davne 1869. godine kompaniju Ernst Leitz Wetzlar koja je poznata po kamerama, optičkim lećama, fotografskim lećama, dalekozorima, nišanima i mikroskopima. 1986. godine tvrtka mijenja naziv u Leica, što je izvedenica od prva tri slova prezimena osnivača (Leitz) i prva slova riječi kamera (Camera).

Duže od 100 godina Leica Camera stvara lagane kamere koje preferiraju pioniri ulične fotografije kao i optičke leće svjetske klase kontinuirano ispunjavajući strast vlastite fotografske zajednice. S genijalnim optičkim inženjeringom i nevjerojatnom kvalitetom izrade, kamere Leica, prepoznatljive po svom brendingu s crvenom točkom, njemački su inženjering u svom najboljem izdanju i nastavljaju
privlačiti nove generacije potrošača.

 Xiaomi and Leica - The New Era.jpg Izvor: Xiaomi

Leica diljem svijeta okuplja i poznate fotografe i nove fotografske talente. Najnovija suradnja koju će Leica Camera uskoro započeti je s Xiaomijem, a prvi pametni telefon na čijoj će stražnjoj strani biti ugrađena izuzetna kvaliteta vidjet ćemo već u srpnju ove godine. Za očekivati je da će to biti Xiaomi 12 Ultra.

 Xiaomi 12 Ultra (1).jpg Izvor: Letsgodigital

Xiaomi i Leica dijele ideje o mobilnoj fotografiji. Obje kompanije, kroz ekstremna tehnološka otkrića i potragu za estetikom, žele kontinuirano istraživati optičke performanse i fotografsko iskustvo u eri mobilne fotografije.

Tijekom suradnje - od dizajna optike do finog podešavanja estetske orijentacije, inovativnih tehnologija, filozofija proizvoda i preferencije fotografije - obje strane iskusile su nevjerojatno duboku fuziju, rekao je Lei Jun, osnivač, predsjednik i izvršni direktor Xiaomi Group.

Korisnicima će u području mobilne fotografije Leica i Xiaomi pružiti iznimnu kvalitetu fotografije, klasičnu Leica estetiku, neograničenu kreativnost i otvoriti novu eru mobilne fotografije, izjavio je dodaje Matthias Harsch, izvršni direktor kompanije Leica Camera AG.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI