PRODAJA TSMC-a: Dosegla je rekord u prvom tromjesečju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRODAJA TSMC-a: Dosegla je rekord u prvom tromjesečju

Autor Ivan Vukić

Premašili su i svoje najbolje prognoze za početak 2022. godine

 TSMC (1).jpg Izvor: TSMC

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) u prvom je tromjesečju ove godine zabilježio svoj najveći prihod ikad, a prodaja je bila blizu visoke razine agresivnih smjernica zbog velike potražnje i rastućih cijena.

Prihod od 491,1 milijardu TWD (17 milijardi dolara) porastao je za 35,5 posto na godišnjoj razini, premašivši prognozu TSMC-a objavljenu u siječnju koja je predviđala porast između 29 posto i 33 posto.

TSMC sa sjedištem u Tajvanu trebao bi 14. travnja objaviti detaljnije informacije o tromjesečnoj zaradi. Proizvođač čipova glavni je dobavljač komponenti za proizvođače top pametnih telefona, uključujući Samsung i Apple, prenosi Mobile World Live.

 TSMC (2).jpg Izvor: TSMC

U siječnju je TSMC predstavio planove za povećanje kapitalnih ulaganja na 40 do 44 milijarde dolara u usporedbi s 30,4 milijarde dolara u 2021. kako bi se održao korak s potražnjom.

Suparnički globalni ugovorni proizvođač čipova United Microelectronics zabilježio je povećanje prihoda od 34,6 posto u prvom tromjesečju na 63,4 milijarde TWD.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI