JAKNA ISPUNJENA HELIJEM Imat ćete osjećaj kao da lebdite | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

JAKNA ISPUNJENA HELIJEM Imat ćete osjećaj kao da lebdite

Autor Krunoslav Ćosić

Bestežinski osjećaj pružit će vam jakna koju je dizajnirao talijanski dizajner Andrew Kostman

  Izvor: Profimedia

Ako ste se zapalili za Flying Jacket, možda će vas ohladiti početna cijena za jaknu od 10.000 američkih dolara. Puno? Možda!

Naime, ukupno će biti dostupno samo 100 primjeraka, dakle u limitiranoj ediciji, ali za jaknu punjenu helijem predbilježilo se njih 240. U ponudi će biti šest boja: Rainbow N, Vanta, Rose, Gold, Ice i Silver. Želite li se i vi predbilježiti, možete to učiniti na ovom linku.

Sretnici koji kupe jaknu imat će osjećaj kao da hodaju po zraku. Sad shvaćate zašto toliko košta? A kad se jakna ne nosi na sebi nego u ruci, lagana je poput balona. Jakna je dizajnirana u Italiji, ali je izrađena u Japanu, a ideja za jaknu dolazi od djeteta koje nosi balon.

Za punjenje jakne koristi se helij-10000, a jakna je izrađena od materijala dizajniranog da izdrži pritisak koji stvara helij. Ako se helij ispuše iz jakne, u pakiranju uz jaknu kupci će dobiti set za nekoliko punjenja.

  Izvor: Profimedia

Ideja je u suštini jednostavna i inovativna, a u kombinaciji s bezvremenskim dizajnom zasigurno će ubrzo biti razgrabljena, sudeći po interesu. Ipak, „leteća jakna“ još uvijek se testira, ali je nakon više mjeseci razvoja spremna za predstavljanje.

Zanima vas tko je Andrew Kostman? Živi u talijanskom gradiću Lanciano, budi se između planina i mora te tako pronalazi inspiraciju za svoje bezvremenske ideje i ljepotu. Ne zadovoljava se samo onim što vidi nego uvijek traži nešto više, skriveno od naših očiju, ali vidljivo našoj duši. Uz znatiželju, gaji ljubav prema mačkama i prema slatkišima.

 Andrew Kostman
Andrew Kostman
Izvor: Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI