MAGENTA MOMENTS: Međunarodni program pogodnosti | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MAGENTA MOMENTS: Međunarodni program pogodnosti

Autor Krunoslav Ćosić

U HT-ovom programu je već više od 70 partnera koji su za korisnike osigurali atraktivne prilike

 Magenta Moments.jpg Izvor: Hrvatski Telekom

Hrvatski korisnici će s Magenta Moments moći koristiti pogodnosti u svim europskim zemljama u kojima Deutsche Telekom posluje (Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, S. Makedoniji, Austriji, Mađarskoj, Crnoj Gori, Grčkoj), a u samo nekoliko dana više od 50.000 korisnika već sudjeluje i koristi pogodnosti programa. Program će se uskoro proširiti na sve europske zemlje u kojima Deutsche Telekom posluje.

Program Magenta Moments aktiviran je svim korisnicima aplikacije Moj Telekom čime već mogu koristiti posebne ponude koje će se sustavno nadograđivati, a broj partnera proširivati. U programu sudjeluje više od 70 partnera iz raznih područja.

Zastupljeni su hoteli i putovanja, zabava, tehnologija, hrana i piće, moda i kozmetika i ostalih, a do kraja godine bit će više od 100 partnera. Pritom partnerske ponude vrijede za sve koji imaju aplikaciju Moj Telekom, neovisno o tome jesu li korisnici Hrvatskog Telekoma.

 Nataša Rapaić_HT.jpg
Nataša Rapaić
Izvor: PETAR_SANTINI/[email protected]

„Kao lider vođeni smo željom uvijek ići korak dalje, uvoditi tehnološke novitete, napredne digitalne usluge i postavljati nove standarde s jasnim ciljem da ne samo ispunjavamo, već nadmašujemo očekivanja naših korisnika pružajući im najbolje iskustvo. Magenta Moments upravo je to, jedinstveni međunarodni program kojim s našim partnerima sustavno nagrađujemo korisnike omogućavajući im brojne pogodnosti u Hrvatskoj i inozemstvu. Svaki odnos temelji se na pojedinačnim iskustvima, a nama je bitno da svako korisničko iskustvo, svaki moment, bude pozitivan i na tome kao vodeći telekom predano radimo, uvijek imajući korisnike i njihove potrebe i želje u vidu“, izjavila je Nataša Rapaić, članica Uprave i glavna operativna direktorica za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Uz atraktivne ponude, korisnici u aplikaciji mogu zaigrati i nagradne igre i dijeliti pogodnosti sa svojim prijateljima te na taj način osvojiti virtualnu valutu Magenta Moments, a to su srca. Više aktivnosti donosi više srca, koja se onda mogu mijenjati za dodatne pogodnosti poput povoljnijeg smještaja, ulaznica za kino, popusta u restoranima ili prilikom kupovine te ulaznica za razna događanja. Korisnici također sudjeluju i u nagradnoj igri za ulaznice za utakmice prve hrvatske nogometne lige.

 Krešimir Madunović_Hrvatski Telekom.jpg
Krešimir Madunović
Izvor: PETAR_SANTINI/[email protected]

 Jadranka Islamović (Blitz-Cinestar), Nataša Rapaić (HT), Olivera Rakinić (IKEA) i Krešimir Madunović (HT).jpg
Jadranka Islamović (Blitz-Cinestar), Nataša Rapaić (HT), Olivera Rakinić (IKEA) i Krešimir Madunović (HT)
Izvor: PETAR_SANTINI/[email protected]

Međunarodni program Magenta Moments aktiviran je u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj i Sjevernoj Makedoniji, a u 2024. godini bit će uveden u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Crnoj Gori te će hrvatski korisnici moći koristiti pogodnosti Magenta Moments i u tim zemljama, baš kao što će i korisnici aplikacije iz tih zemalja moći koristiti pogodnosti u Hrvatskoj.

Neki od Magenta Moments partnera su Booking.com, CineStar kina, Fraktura, IKEA, Maistra, Santa Domenica, Sport Vision, Submarine, Uniline, Tekstilpromet, Terme Tuhelj, Valamar te brojni drugi.

Stižu Magenta Moments vijesti
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI