LUKSUZNO LIJEPA I NJEŽNA STOPALA Bez odlaska kod pedikera | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LUKSUZNO LIJEPA I NJEŽNA STOPALA Bez odlaska kod pedikera

Autor Dijana Kaćanski

Iako je vrijeme otvorenih cipela i sandala iza nas, brinite za svoja stopala jer ona nose cijelu vašu težinu

 Strugač za stopala 1 Izvor: Aliexpress

Početkom ljeta navikle smo otići pedikeru ili same odraditi njegu stopala jer pogled na neuredna stopala ne može poboljšati ni najfinija obuća, a ni uredni i nalakirani nokti.

Za stopala bez zadebljane kože treba brinuti tijekom cijele godine, to je još više bitno ukoliko na poslu puno stojite, a i s obzirom da svaki dan prosječno napravimo između 4 i 15 tisuća koraka.

Ukoliko nedovoljno pažnje pridajete njezi stopala može se stvoriti zadebljana mrtva koža s neugodnim mirisom, a gruba koža na stopalu može vam i pokidati fine čarape.

 Strugač za stopala 2 Izvor: Aliexpress

Nedovoljno uredna stopala sa žuljevima mogu dovesti do bolova kod hodanja ili ukoliko obučete cipele na visoku petu vašim bi nogama moglo biti neudobno.

Stoga oslobodite svoja stopala od svih nepoželjnih nakupina, osjećat ćete se bolje i izgledati ljepše.

Pedikuru možete obaviti u brojnim salonima, ali ukoliko pametno razmislite mogle biste nabaviti strugač za stopala po cijeni oko 42 američka dolara i uvijek imati nježna i njegovana stopala.

 Strugač za stopala 3 Izvor: Aliexpress

Postoje brojni uređaji koji vrše struganje zadebljanja na stopalima, a ukoliko se odlučite za ovaj model nećete morati brinuti ni za čišćenje fine prašine nakon brušenja grube kože zbog integriranog sustava s centrifugalnim rotirajućim skupljanjem praha velikom brzinom.

Njega stopala vrši se u tri koraka, prvo noge treba potopiti u kupku kako bi koža omekšala, nakon toga potrebno ih je osušiti pa izbrusiti pomoću uređaja sve nepotrebne nakupine kože, a na kraju opet nježno oprati i nakon sušenja nanijeti na stopala njegujuću kremu.

Za struganje različitih problema na stopalu upotrebljavaju se 3 različita nastavka. Glava za grubo odstranjivanje pogodno je za tvrdu kožu dok je za tanju i podignutu mrtvu kožu pogodniji nastavak za finu obradu, a za svakodnevnu njegu upotrebljava se nastavak za poliranje.

Uređaj se lako rastavlja i pere pojedinačno, pokreće ga kvalitetna baterija koja nakon punjenja od 90 minuta može raditi isto toliko vremena što je više nego dovoljno za njegu stopala pa nema razloga da svojim stopalima ne pružite užitak lakoće i ljepote tijekom cijele godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI