NOVI MODEL ZA RAVNANJE Uz keramički grijač za dodatnu njegu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI MODEL ZA RAVNANJE Uz keramički grijač za dodatnu njegu

Autor Dijana Kaćanski

Njegovana i ravna kosa san je mnogih pripadnica ljepšeg spola posebno za vlažnih dana, imamo dobru ideju

 Četka za ravnanje kose 1 Izvor: amazon

Ako i vi usprkos povratku mode brojnih sitnih kovrči želite održati ravnu i dugu kosu koja bi pritom trebala biti njegovana i sjajna, razmislite o novim proizvodima.

Tijekom povijesti uz brojne kovrčave frizure, podignutu kosu, valovite pramenove i ostale tipove kose, ravna kosa nije bila toliko zastupljena.

 Četka za ravnanje kose 2 Izvor: amazon

Prvi put je trend bob frizure i ravne kose pokrenut u 20-im godinama prošlog stoljeća, u doba prve emancipacije žena. Nakon toga ovaj se trend pojavio u „ludim” sedamdesetima kada je bilo moderno imati što dulju i ravniju kosu, a ravna kosa bila je imperativ i u 90-im.

Mnoge velike zvijezde obožavaju dugu i potpuno ravnu kosu s nezaobilaznim visokim sjajem što je moguće postići u frizerskim salonima, ali ako i vi želite imati lijepu ravnu kosu, možete to pametno učiniti i u svom domu.

Zato preporučujemo da razmislite o novoj četki za ravnanje kose s cijenom oko 30 eura koja će vašoj kosi osim predivno ravne kose podariti i visoki sjaj.

 Četka za ravnanje kose 3 Izvor: amazon

Ovaj uređaj premazan s PTC keramičkim grijačem osigurava ravnomjernu temperaturu za potpuno zaglađivanje kose čuvajući ju od prevelikog zagrijavanja ili oštećenja.

Kako bi četka bila potpuno sigurna, kroz cijelu površinu grijanja nalaze se plastični zupci koji služe i zaštiti od opeklina, a ukoliko uređaj zaboravite koristiti i ostavite uključen, automatski će se nakon 60 minuta isključiti.

Prilikom upotrebe možete birati između 5 razina temperature. Za tanku i lomljivu kosu idealna je temperatura od 140 do 180°C, normalna kosa tretira se s temperaturom od 180 do 200°C dok se kod čvrste, kovrčave i debele kose preporučuje djelovanje s temperaturom od 200 do 230°C.

Postupak je jednostavan, prvo osušite kosu ručnikom koji upija višak vlage, počešljajte kosu češljem, a zatim počnite sušenje pomoću četke za ravnanje pazeći pri tom da ne tretirate na istom mjestu bilo koji dio kose više od 10 sekundi kako bi izbjegli oštećenja kose.

Na ovaj način podignite samopouzdanje bez obzira na vlažno vrijeme i pokažite kako uz malo truda možete same napraviti lijepu i sjajnu frizuru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI