Stiže euro, ali još bolji način plaćanja je uz pametni sat | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Stiže euro, ali još bolji način plaćanja je uz pametni sat

Autor Krunoslav Ćosić

Preporuka je da se iza Nove godine u Hrvatskoj što više koristi beskontaktno plaćanje

 Garmin Pay (1).jpg Izvor: Garmin

Uz pametni telefon su pametni satovi također moćni uređaji uz koje je moguće plaćanje na mjestima na kojima se inače plaća beskontaktno. Zaboravite namjerno na novčanik i od sada sve plaćajte pametnim satom, što je još praktičniji način nego s pametnim telefonom.

Plaćanje s Garmin satom od sada je moguće uz debitne kartice Visa Erste banke pa na trčanje možete krenuti bez novčanika i usput kupiti napitak kojim ćete se osvježiti, bez da nosite novčanik sa sobom. Garmin Pay već je neko vrijeme dostupan putem Revolut kartice te putem Visa kartice Zagrebačke banke.

 Garmin Pay (2).jpg Izvor: Garmin

Ako se pitate je li kupnja putem sata sigurna možete odahnuti i sa sigurnošću na taj način plaćati na svim dostupnim mjestima. Tvrtka Garmin ozbiljno pristupa sigurnosti vaših podataka za plaćanje te vas zbog toga Garmin Pay štiti upotrebom kartičnih brojeva i transakcijskih kodova specifičnih za sat svaki put kad kupujete. Broj vaše kartice ne sprema se na uređaju ili na Garminovim poslužiteljima i ne prenosi se trgovcima tijekom plaćanja.

U satu se nikada ne pohranjuju pravi kartični podaci već digitalizirani token koji je štićen PIN-om poznatim jedino korisniku sata, transakcije se autoriziraju pouzdanom dvofaktorskom autentifikacijom, a sav prijenos podataka zaštićen je njihovom enkripcijom.

Kako koristiti Garmin Pay na svom Garmin uređaju
Izvor: Youtube

Beskontaktno plaćanje podržano je na sljedećim modelima Garminovih pametnih satova: Fenix 6 serija satova, Venu, Venu 2/2s serija, Venu Sq serija, Forerunner 945, Forerunner 745, Vivoactive
4/4s serija, Enduro, Vivomove Style serija, Vivomove Luxe serija, Legacy Hero serija, Approach S62 serija, Descent Mk2 serija, MARQ serija, D2 Delta serija, Quatix 6 serija, Tactix Delta serija.

 Garmin Pay (3).jpg Izvor: Garmin

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI