ZOO CABLE WRAPS: Pametno organizirajte sve kabele u jednoj sekundi | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZOO CABLE WRAPS: Pametno organizirajte sve kabele u jednoj sekundi

Autor Krunoslav Ćosić

11 kopnenih i morskih životinja postat će vaš najslađi organizator kabela

 Zoo Cable Wraps (1).jpg Izvor: Kickstarter

Mnogi ih skrivaju, ali ne mogu se svi sakriti. Kabeli na radnim stolovima su mnogima noćna mora jer smetaju i zapinju dok obavljamo svakodnevne obaveze. Neki ih uvezuju vezicama, ali to ne izgleda baš puno ljepše jer su kabeli i dalje tu. Postoji rješenje uz koje će sve biti simpatičnije.

Vezice koje u obliku raznih životinja povezuju kabele i tako organiziraju vaš stol i ono što se nalazi ispod stola, pored televizora, glazbene linije, gaming konfiguracije i bilo kakvih drugih kabela su izrađene od premium silikona.

Neodimij ima trajna i ultra-visoka magnetska svojstva za snažnu privlačnost osiguravajući da će vaši kabeli biti čvrsto i uredno omotani. Zoo Cable Wraps su super elastični, ali izdržljivi, s lijepom i mat površinom koja ne samo da je ugodna već i štiti površinu vaših kabela i žica.

 Zoo Cable Wraps (2).gif Izvor: Kickstarter

 Zoo Cable Wraps (1).gif Izvor: Kickstarter

Možete birati između slona, žirafe, krokodila, svinje, ježa, zeca, morskog psa i drugih životinja u raznim bojama koje će u samo dva koraka napraviti odličnu organizaciju. Zoo Cable Wraps se još uvijek razvijaju kao proizvod i ponuđeni su na Kickstarteru te traže prve kupce kojima će biti isporučeni već u siječnju 2023. godine.

Vezica za remen izrađena je od izdržljivog i elastičnog silikona, što vam nudi razne načine organiziranja vaših punjača, u paketu, zamotanih ili namotanih kako želite. Opcije boja bit će potvrđene anketom nakon kampanje.

 Zoo Cable Wraps (7).png Izvor: Kickstarter

 Zoo Cable Wraps (8).jpg Izvor: Kickstarter

Za M i L veličinu su 4 opcije boja: oblak bijela, kameno siva, kameno crna i bobičasto crvena. Za mini veličinu je 6 opcija boja: oblak bijela, kamen siva, maslinasto zelena, ružičasta i toskansko žuta. S početnih 12 centimetara se razvlače na 20 pa ćete s njima vjerojatno željeti uvezati i svoje žičane slušalice, dok ih ne koristite. Ili kabel za punjenje pametnog telefona, kad krenete na putovanje.

S obzirom da imaju magnetska svojstva poslužit će i kao magneti na hladnjaku dok pridržavaju razne poruke koje se ostavljaju drugim ukućanima. Ili ćete s njima ukrasiti površinu hladnjaka. S obzirom da dolazi božićno vrijeme dobro će doći i za uvezivanje vrećica u kojima su ostali nepojedeni kolačići.

 Zoo Cable Wraps (4).gif Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI