MOŽDA ĆETE SE I IZGUBITI: PlayStation ponude za Black Friday | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MOŽDA ĆETE SE I IZGUBITI: PlayStation ponude za Black Friday

Autor Krunoslav Ćosić

Crni petak je veliki mamac za gamere koji mogu doći do dugo željenih igara i kontrolera

 d73561da7278a7d30911f1ac1f741fb95fc53194.jpg Izvor: Playstation

PlayStation Plus, PlayStation Store, PS5 DualSense bežični kontroleri te druga roba dostupni su preko Black fridaya 2022, uz ogromne uštede. Možda ćete se i izgubiti među svim tim ponudama i popustima. U nastavku su sve ponude koje su trenutno dostupne.

PlayStation Plus

Za vrijeme trajanja Black Friday ponude uštedite 25% na bilo kojem od tri PlayStation Plus 12-mjesečna članska plana, bilo da je to PlayStation Plus Essential, Extra ili Premium. Članovi PlayStation Plusa mogu uštedjeti 25% ako nadograde svoj trenutni plan na PlayStation Premium ili Extra.

Uz PlayStation Extra i Premium možete otkriti stotine naslova za PS4 i PS5 uključujući hvaljene igre kao što su Returnal, Final Fantasy VII Remake, Uncharted 4: A Thief's End, Rainbow Six Siege, Assassin's Creed Odyssey, The Elder Scrolls V: Skyrim i mnoge druge.

PS5 DualSense bežični kontroleri

Povećajte broj boja kontrolera s ponudama za Crni petak koje su dostupne na bežičnim kontrolerima PS5 DualSense uključujući novi dizajn Grey Camouflage. Provjerite kod svog lokalnog prodavača kako biste saznali iznos popusta.

Uparite svoju igru kod kuće s akcijom na terenu s DualSense bežičnim kontrolerom plus paketom EA Sports FIFA 23 koji je snižen tijekom trajanja Black Friday Deals za PlayStation.

 Playstation joystick kontroler.jpg Izvor: Playstation

Sve stiže do vaših vrata

U fantastičnim ponudama za Crni petak možete sudjelovati izravno s PlayStationa, uz popuste na odabranu dodatnu opremu kao što su PS5 DualSense bežični kontroleri, PS5 Pulse 3D bežične slušalice, PS5 DualSense stanica za punjenje, PS5 Media Remote, igre u fizičkom obliku itd.

Nisu samo igre dio Black Friday Deals ponuda. PlayStation Gear Store slavi uz 50% popusta na odabrane artikle i 20% popusta na vašu narudžbu kada potrošite više od 100 USD.

Stotine igara, dodataka i ostaloga uključeno je u promociju crnog petka PlayStation Storea. U nastavku su samo neki od naslova ovogodišnjih ponuda koje traju do 28. studenog 2022.:

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PS4 & PS5 Standard Edition – 50% popust
EA Sports FIFA 23 Standard Edition PS5 & PS4 – 40% popust
NBA 2K23 PS5 Standard Edition – 50% popust
Gotham Knights PS5 Standard Edition – 40% popust
Gran Turismo 7 Standard Edition PS5 – 38% popust
Stray PS4 & PS5 – 20% popust
The Last of Us™ Part I PS5 – 25% popust
Cyberpunk 2077 PS4 & PS5 – 50% popust
Horizon Forbidden West PS5 Standard Edition – 38% popust
Grand Theft Auto V: Premium Edition PS4 – 58% popust

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI