ZAŠTITA NA PRVOM MJESTU: Za ekstremnije uvjete | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZAŠTITA NA PRVOM MJESTU: Za ekstremnije uvjete

Autor Krunoslav Ćosić

S pametnim telefonom možete zaroniti duboko, uz odgovarajuću zaštitnu maskicu

 Catalyst Total Protection Case za Apple iPhone 13 Pro Max (8).jpg Izvor: Catalyst

Postoje zaštitne maske, ali postoje i zaštitne maske za potpunu zaštitu. I dok će vas prve spasiti od troška popravka telefona u situacijama kada telefon padne na mekšu površinu što ako padne na beton s visine od dva metra?

Srećom, prodaju se zaštitne maske koje mogu izdržati takve ekstremne uvjete koje propisuje američka vojska prilikom nabave opreme za svoje potrebe. Pod oznakom MIL-STD-810G dobit ćete daleko bolju zaštitu nego samo s IP68 i IP69 te s Gorilla staklom. Zahvaljujući zračnom jastuku unuar futrole telefonu neće biti ništa. U pakiranju dolazi i uzica koja omogućuje spajanje na zaštitnu maskicu.

 Catalyst Total Protection Case za Apple iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 mini i AirPods.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Totalna zaštita

Catalyst serija Total Protection Case za Apple iPhone pruža zaštitu čak i ako zaronite malo dublje u vodu – i dok će maske s oznakom IP68 i IP69 spasiti telefon na dubini od oko dva metra ovaj model je funkcionalan i pri dubini od 10 metara. To je za otprilike 500 posto bolje od konkurencije.

Kućište otporno na vodu i padove potpuno je zatvoreno te je savršeno rješenje za suočavanje u težim situacijama poput gradilišta, profesionalnog ronjenja kada želite snimati pod vodom itd. Svaka od Total Protection zaštitnih futrola ima brtvu kako ne bi ušla voda dok se uređaj koristi na dubini do 10 metara. Naravno, dobro će vam doći i ako telefon padne u sudoper ili se s njime kupate.

Maska koja se može prati pruža bolju higijensku zaštitu tako da se Catalyst Total Protection maskice mogu prati sapunom i vodom štiteći vas i vaše voljene od bakterija. Osim toga, za taj dodatni mir, mogu se čistiti i dezinficijensima odobrenim od strane EPA-e.

Po prvi put sada možete upariti svoju Total Protection masku s Catalyst Screen Protectorom. Također je sve kompatibilno s većinom drugih zaštitnih zaslona za seriju iPhone 13 (od prosinca će biti dostupno i za iPhone 14 seriju. Savršeno za one trenutke kada želite zamijeniti svoju futrolu za našu liniju Active Defense Drop Proof Case.

Totalna zaštitna za iPhone serije 13 | Catalyst
Izvor: Youtube

Na kućištu zaštitne maske debljine 11,95 mm se nalazi prekidač za isključivanje zvuka što isključivanje zvuka čini jednostavnijim nego ikad. Sve što trebate učiniti je okrenuti mali prekidač i čut ćete klik. Uz to, Total Protection maskica je kompatibilna s MagSafe i QI bežičnim punjenjem.

Apple AirPods

Ako sa sobom, uz pametni telefon, nosite Appleove slušalice AirPods prve, druge ili treće generacije i njih možete zaštititi. Catalyst Total Protection Case za AirPods ima klasični dizajn savršen za one koji vole avanturistički život. U pakiranju dolazi besplatni karabiner koji možete lako zakačiti za remen ili torbicu. Savršeno je i za svakodnevno putovanje na posao.

 Catalyst Total Protection Case za AirPods (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Ovo potpuno zatvoreno kućište za AirPods ne samo što ima IP68 certifikat već se može uroniti u vodu i do 100 metara dubine, uz potpunu zaštitu slušalica. Torbica sa silikonskom unutrašnjošću apsorbira udarce robusnom polikarbonatnom vanjštinom tako da omogućuje zaštitu od pada do 3 metra visine.

Slobodno ih očistite i dezinficirajte. Total Protection Case za AirPods (3. generacija) može se prati sapunom i vodom kako bi se smanjila količina prljavštine, a nečistoće na površini mogu se očistiti pomoću 70% izopropanola ili 70% etanola.

Torbica je kompatibilna s bežičnim/QI punjačima te pokazuje kad je u tijeku punjenje, uz LED-icu kutijice slušalica koja to signalizira.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI