ODUVIJEK SU IMALI STILA: Pogledajte ovu B&O torbicu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ODUVIJEK SU IMALI STILA: Pogledajte ovu B&O torbicu

Autor Krunoslav Ćosić

Luksuzna torba Balenciaga istovremeno je i Bang & Olufsen zvučnik

 Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag (5).jpg Izvor: Bang & Olufsen

Jednim udarcem riješit ćete dvije stvari, kao u poznatoj poslovici. Ako trebate i luksuznu torbicu i prijenosni zvučnik pametno ćete kupiti jedan proizvod. Možda pri tome nećete previše uštedjeti, kad pročitate cijenu, ali ništa manje niti ne očekujemo od Bang & Olufsena.

Vrhunska modna tvrtka Balenciaga udružila je snage s lifestyle hi-fi tvrtkom Bang & Olufsen kako bi stvorila torbicu koja je ujedno i Bluetooth zvučnik. Torbica za zvučnik je izrađena tako da nalikuje skulpturalnom obliku Balenciaginih torbica i potpuno je funkcionalna torba i prijenosni zvučnik.

 Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag (1).jpg Izvor: Bang & Olufsen

Glasnogovornik obiju tvrtki rekao je: "To je pravi hibrid koji pomiče percepcijske granice dizajna i kombinira svijet mode i tehnologije na nove načine."

Svaki komad u ovoj ograničenoj seriji samljeven je od bloka čvrstog aluminija, prije nego što je biserno pjeskaren, anodiziran i ručno poliran u tvornici Bang & Olufsen u Danskoj, tijekom razdoblja od nekoliko dana kako bi se dobila savršena satenska završna obrada.

 Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag (4).jpg Izvor: Bang & Olufsen

 Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag (3).jpg Izvor: Bang & Olufsen

Torba ima stil prijenosnog zvučnika, uz opis kao "savršen uzorak rupa za zvučnike koje su precizno postavljene kako bi se osigurala najbolja kvaliteta zvuka bez kompromisa u pogledu elegantne estetike."

Za sam zvučnik se kaže da nudi do 18 sati trajanja baterije i multipoint povezanost. Na stražnjoj strani torbe za zvučnik otvaraju se vrata i otkriva pozamašan pretinac omotan u Balenciaginu talijansku janjeću kožu, ručno izrađenu.

Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI