LASERSKA PLAZMA OLOVKA Uklanja nepravilnosti na licu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LASERSKA PLAZMA OLOVKA Uklanja nepravilnosti na licu

Autor Dijana Kaćanski

Početkom jeseni suočavamo se s posljedicama vezanim uz prekomjerno izlaganje lica suncu, imamo rješenje

 Laserska plazma olovka 1 Izvor: Aliexpress

Puno vremena provedenih na moru kada su sunčeve zrake najjače neminovno vodi do pojave raznih problema na koži lica i tijela.

Našu pažnju najviše pogađaju negativne promjene na licu budući je ono najizloženije pogledima tijekom cijele godine.

Na licu se tako mogu vidjeti promjene u vidu manjih ili većih madeža različitih oblika kao i hiperpigmentacija, odnosno mrlje na koži smeđe boje raznih nijansi, a ponekad se na licu nalaze i bradavice.

 Laserska plazma olovka 2 Izvor: Aliexpress

Naravno da svaka pripadnica ljepšeg spola koja drži do svog izgleda ali i zdravlja razmišlja o tretmanu koji bi ju na jednostavan i pametan način oslobodio neuglednih pojava na licu.

Ovakvi tretmani rade se u kozmetičkim salonima, ali ako želite to učiniti u svom domu i uz to ste precizne, razmislite o nabavci laserske plazma olovke s cijenom oko 30 američkih dolara.

 Laserska plazma olovka 3 Izvor: Aliexpress

Ovaj uređaj koji se sastoji od laserske olovke i 10 tankih i 3 grubljih igli siguran je i efikasan, a 8 razina djelovanja koriste se za različite tretmane.

Laserska olovka djeluje na tamne mrlje, bradavice i madeže, a možete ju upotrijebiti i ukoliko želite ukloniti neželjenu tetovažu.

Iako jednostavna, prije upotrebe potrebno je vježbati kako bi rezultati bili očekivani, uređaj se ne smije prati u vodi i koristiti tijekom punjenja baterije.

Sve upute se nalaze u korisničkom priručniku, a postupak je sljedeći – prvo se na olovku utakne odgovarajuća igla, zatim se uključi i odredi odgovarajući stupanj rada, nakon toga pritisne gumb za početak, slijedi tretiranje određene nesavršenosti i nakon toga uređaj treba isključiti.

Cijeli period ozdravljenja lica traje ukupno od jednog do tri mjeseca, ali se isplati riješiti se madeža, bradavica i hiperpigmentacijskih mrlja te uživati u ljepoti svog lica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI