Ako vam je pametnih satova na vrh glave... | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Ako vam je pametnih satova na vrh glave...

Autor Krunoslav Ćosić

Pametni satovi su in, ali niti oni manje pametni se baš ne predaju

 Chanel sat (2).jpg Izvor: Profimedia

Francuski luksuzni modni brend Chanel lansira pet satova iz kolekcije "Wanted", a satovi će biti dostupni u ograničenoj seriji. Satove J12 Wanted (38 mm), J12 Wanted (33 mm), Première Wanted, Boy-Friend Wanted i Code Coco Wanted nose modeli Soo Joo Park i Lola Nicon.

Ako tražite nešto pametno na ovim satovima nećete to pronaći, ali se nudi ekskluzivnost u limitiranom izdanju. Na drugu ruku možete staviti bilo koji pametni sat i bit ćete cool u toj kombinaciji.

Chanel J12 Wanted de Chanel 38 MM

Novo tumačenje J12 Calibre 12.1 je sat od crne keramike, s lakiranim brojčanikom i okvirom od mat čelika i poliranog safirnog stakla. Sat ima logo CHANEL ispisan bijelim slovima. Ovo je ekskluzivan, limitirani sat koji ide u vodu do 200 metara dubine.

J12 Wanted de Chanel 33 MM

Još jedan limitirani primjerak dolazi s bijelim lakiranim brojčanikom i okvirom od čelika te poliranog safira. Reinterpretacija modela J12 33 MM ukrašena je logotipom CHANEL ispisanog metalnim slovima. Remen je bijela visokootporna keramička narukvica i čelična trostruko sklopiva kopča.

Premiere Wanted de Chanel

Sat PREMIÈRE reinterpretiran je slovima CHANEL u čeliku i crnom laku pričvršćenim poput privjesaka na remen od čelika i crne kože. Koriste se čelik i crna koža uz crno lakirani brojčanik. Narukvica je od čeličnog lančića isprepletena crnim kožnim remenom i privjescima s natpisom CHANEL.

Boy-Friend Wanted de Chanel

Reinterpretacija BOY·FRIEND sata s brojčanikom ukrašenim motivom srebrnih piksela. Ovaj srednje velik sat od čelika je finiširan kožnim remenom s efektom satena s utisnutim slovima logotipa kuće.

Code Coco Wanted de Chanel

Nova interpretacija sata CODE COCO naglašava šest slova loga CHANEL na reljefu od crne kože. Materijali izrade sata su čelik, dijamant i teleća koža. Crno lakirani brojčanici sadrže i jedan set s princess brušenim dijamantom (~0,10 karata). Crni reljef od teleće kože sa srebrnim obrubom i crnom podstavom od teleće kože primjećuje se na remenu, uz paladijem obrađena slova CHANEL.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI