MOBILNO PLAĆANJE: Samsung spaja dvije aplikacije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MOBILNO PLAĆANJE: Samsung spaja dvije aplikacije

Autor Krunoslav Ćosić

Funkcionalnost se širi i na pametni dom te na pametne automobile

 Samsung Pay (2).jpg Izvor: Samsung

Samsung Electronics je najavio planove za integraciju značajki svoje usluge Samsung Pass, biometrijske provjere autentičnosti (otisak prsta i prepoznavanje lica te za prijavu na web stranice više nije potrebno unositi ID i lozinku), u svoju aplikaciju za plaćanje Samsung Pay, a ažuriranje bi trebalo biti predstavljeno na domaćem tržištu u Južnoj Koreji.

Samsung Pay: rođendanska zabava
Izvor: Youtube

Samsung Pay, interni sustav plaćanja južnokorejskog tehnološkog diva, u početku je podržavao samo pohranu kreditnih, debitnih i članskih kartica.

Ažuriranje će korisnicima omogućiti pristup digitalnim ključevima za pametne brave za dom i automobile kompatibilne sa SmartThings aplikacijom, Samsungovom aplikacijom za automatizaciju doma. Korisnici će također moći dijeliti svoje digitalne ključeve s drugima.

Ostale značajke ažurirane aplikacije uključuju pohranu kupona, kino karata i voznih karti s partnerskim dobavljačima uključujući Megabox i Korean Air. Nadograđeni Samsung Pay također će omogućiti korisnicima pregled svoje digitalne imovine, podržavajući određene kripto burze.

Ažuriranje, koje će automatski prenijeti korisničke kartice, digitalne propusnice i pametne brave sa Samsung Pass na Samsung Pay dostupno je za sve proizvode koji podržavaju Samsung Pay sa softverom Android 9 ili novijim. U budućnosti će se ova funkcionalnost, nakon Koreje, proširiti i na druge regije u svijetu.