NE OSTAVLJAJTE MOKRU ODJEĆU Jednostavno ju osušite | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NE OSTAVLJAJTE MOKRU ODJEĆU Jednostavno ju osušite

Autor Dijana Kaćanski

Nakon duljeg sušnog razdoblja stiže nam kišni period pa mokra odjeća predstavlja problem, imamo rješenje

 Mokra odjeća Izvor: Andrey Arkusha / Alamy / Alamy / Profimedia

Kad kiše počnu padati s početkom jeseni to zna biti deprimirajuće, ali i loše zbog vlažne odjeće. Ako slučajno pokisnete ili vam je odjeća vlažna ne oblačite ju već pokušajte najprije osušiti.

Malo je zahladilo i toplije ste se obukle. U međuvremenu zasjalo je sunce pa svojim toplim zrakama uzrokovalo znojenje.

Na putu ste i morate biti poslovno odjeveni dok vani lijeva jaka kiša. Vratili ste se s jednog sastanka i vaša lijepa odjeća je vlažna, a čeka vas još nekoliko poslovnih susreta.

 Xiaomi Smartfrog uređaj za sušenje odjeće 1 Izvor: Aliexpress

Oprali ste odjeću, osušila se djelomično, ali zbog kišnog vremena čini se da vaše omiljene odjevne predmete nećete moći uskoro odjenuti.

Ne očajavajte, vlažna se odjeća može osušiti na pametan i jednostavan način ako se odlučite za Xiaomi Smartfrog uređaj za sušenje odjeće po cijeni od 34 američkih dolara.

Ova sušilica kao bazu ima vješalicu s malim uređajem koji omogućava brzo sušenje odjeće. Pokretanjem uređaja oslobađa se upijanje zraka i ispuštanje topline od 50 do 60°C pa je odjeća brzo suha, ali bez ikakva oštećenja.

 mokra odjeća 2 Izvor: Jacques Alexandre Productions / Alexandre Jacques / Profimedia

Jednostavan za rukovanje, izrađen je od materijala otpornog na visoke temperature koji se ne može pregrijati, a uz toplinsku učinkovitost maksimalno štedi energiju. S ugrađenim chipom i upaljenim crvenim svjetlom sušilica može grijati maksimalno 3 sata dok se nakon toga automatski prebacuje na plavi način rada i puhanje hladnog zraka.

Snažan nosivi dio sušilice odjeće pogodan je za majice i košulje kratkih i dugih rukava, sportsku odjeću i gornje jakne raznih vrsta.

Ovaj uređaj jednostavno se može rastaviti i umetnuti u za to predviđenu vrećicu pa je jednostavan za nošenje čak i na putovanje.

Ne očajavajte kad počne sezona kiša, uživajte u promjeni vremena i ukoliko je vaša odjeća vlažna ili mokra, osušite ju na jednostavan način i uživajte.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI