LIJEPI I UREDNI Putem seta s brzim i praktičnim djelovanjem | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LIJEPI I UREDNI Putem seta s brzim i praktičnim djelovanjem

Autor Dijana Kaćanski

Danas neizostavni ritual pripadnica ljepšeg spola odnosi se na uređivanje noktiju, učinite to profesionalno

  Izvor: amazon

U cjelokupni izgled lijepe i njegovane dame svakako ubrajamo nokte koji pokreću cijeli niz postupaka kako bi bili usklađeni s ostatkom imidža. Bez obzira da li su nokti crveni ili u nijansama boje kože, plavih ili crnih preljeva, ukrašeni šljokicama ili prahom zlatne boje, ili ih ostavljate prirodnima, najvažnije je da su adekvatno njegovani i redovito uređivani.

  Izvor: amazon

Uređivanje noktiju poznato je od davnina. Još su u staroj Indiji, od 5 do 3 tisuće god.pr. Kr. žene uređivale i bojale svoje nokte pomoću kane i time pokazivale svoj socijalni status i ljepotu. U Babilonu su oko 3 tisuće god.pr.Kr. muškarci bojali nokte – plemići u crnu boju, a obični ljudi u zelenu.

U isto vrijeme je nastao prvi lak za nokte napravljen od posebne mješavine u Kini koji je bio ružičasto-crvenih nijansi.

  Izvor: amazon

Od tada pa sve do danas razvijale su se mnoge tehnike uređivanja i uljepšavanja noktiju, a sada ih je na profesionalni način moguće urediti pomoću električnog seta za uređivanje noktiju po cijeni od oko 50 eura s tim da bi proizvod trebalo naručiti preko Slovenije.

Profesionalni set za uređivanje noktiju sastoji se od električne brusilice za nokte što uređivanje čini puno lakšim i bržim od manualnog rada. Brusilica je opremljena s pet različitih nastavaka koji služe za brušenje, rezbarenje, rezanje, oblikovanje, poliranje, uklanjanje gela i žuljeva oko noktiju i drugo.

Uređaj ima podesivi LED zaslon za prikaz smjera i brzine rotacije i odgovarajuće brzine, a baterija nakon 2,5 sata punjenja omogućava 10 sati rada. Minimalističkih je linija i siguran za korištenje dok detaljni priručnik omogućuje jednostavnu uporabu.

Zbog svih karakteristika ovaj se set može preporučiti početnicama za kućnu upotrebu, ali i profesionalcima za upotrebu u salonima ljepote.

Dimenzije 15,5 x 6,5 cm omogućavaju spremanje uređaja u svaku torbu pa ga je lako nositi na put ili bilo gdje i predstavlja pametan izbor za kompletno uređivanje noktiju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI