SPECIJALNO IZ MICROSOFTA: Xbox hladnjak zaista postoji | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SPECIJALNO IZ MICROSOFTA: Xbox hladnjak zaista postoji

Autor Smartlife

Iako se činilo kao prvotravanjska šala, Microsoft je ipak iznenadio i predstavio svoj Xbox hladnjak

  Izvor: Microsoft

Mnogi korisnici interneta su na specifičan način prokomentirali izgled konzola PlayStation 5 i Xbox Series X, prije nego su se pojavili na tržištu. Na društvenim se mrežama moglo vidjeti uspoređivanje PS5 s Wi-Fi ruterom, pa čak i s pročišćivačem zraka, dok je XBX bio uspoređivan s hladnjakom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Microsoft je prihvatio tu šalu te je počeo s proizvodnjom Xbox Series X hladnjaka koje je zatim poklanjao poznatim osobama, kao što je rapper Snoop Dogg. Microsoft je obećao da će napraviti još takvih hladnjaka, u nešto manjem izdanju, a svemu je kumovao Twitter izazov.

  Izvor: Twitter

U #BestOfTweets Brand Bracket su pobijedili konkurenciju dok su u finalu trijumfirali nad kompanijom Skittles s minimalnom razlikom (razlika od 0,5% u glasanju). Generalni menadžer ovog tehnološkog giganta, Aaron Greenberg, izjavio je da će ispuniti obećano te je najavio da će prvi takav hladnjak dobiti Skittles.

Specifikacije hladnjaka još uvijek nisu poznate, kao ni kada će doći na tržište te u kojim količinama, ali se zna da će se pojaviti do kraja ove godine. Greenberg je istakao kako ovo nije prvoaprilska šala. Pogledajte kako ovaj frižider izgleda:

Microsoft je počeo s proizvodnjom Xbox Series X hladnjaka
Izvor: Youtube