STIŽU TOPLIJI DANI: Vrijeme je za hlađenje šminke | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIŽU TOPLIJI DANI: Vrijeme je za hlađenje šminke

Autor Krunoslav Ćosić

Mali hladnjak idealan je za čuvanje raznih proizvoda za njegu

 Stylpro Beauty fridge hladnjak (2).jpg Izvor: Roxbeauty

U ljetnim mjesecima određene vrste šminki i raznih kozmetičkih proizvoda trebaju i određenu brigu kako bi bile funkcionalne. Također, i određeni lijekovi traže određenu temperaturu okoliša u kojem se čuvaju.

Kod kuće imamo razne beauty proizvode s funkcijom njege kože, za make-up šminku, lakove za nokte, proizvode s vitaminima, maskare, tekući puder, proizvodi za hidrataciju, kreme, maske za lice, olovke za usne i oči… U hrvatskim se trgovinama nudi Stylpro Beauty fridge zapremine 4 litre u koju se može smjestiti više različitih proizvoda te ih čuvati na određenoj temperaturi.

 Stylpro Beauty fridge hladnjak (3).jpg Izvor: Roxbeauty

Zahvaljujući malim dimenzijama od 19 x 27 x 27,5 cm širine (unutarnje dimenzije 13,5 x 14 x 20 cm) Stylpro Beauty hladnjak može se prenositi na druge lokacije, ukoliko idete na more ili vikendicu. NA moru će vam dobro doći za kreme za sunčanje.

Istovremeno, bit će vam uvijek na dohvat ruke. Na primjer, možete ga smjestiti i u spavaću sobu ili kupaonicu, pri čemu neće stvarati buku kao klasični hladnjak. Potrošnja mini hladnjaka je 48 W.

 Stylpro Beauty fridge hladnjak (4).jpg Izvor: Roxbeauty

Omogućuje hlađenje do 20 stupnjeva Celzijusa ispod sobne temperature, održava kozmetičke proizvode na temperaturi između 7 do 10°C, a uz funkciju hlađenja omogućuje i zagrijavanje. Kako bi se izbjeglo smrzavanje i kondenziranje ima zaštitu od niskih temperatura za održavanje unutarnje temperature iznad 2°C.

Iako većinu proizvoda možete smjestiti u klasični hladnjak (u kojem je temperatura 4°C ili niža), ovaj proizvod je ipak podobniji za osjetljive vrste proizvoda, naročito organskih, što će im omogućiti duže trajanje i zadržavanje optimalne svježine. Na taj ćete način, hlađenjem, smanjiti i pojavu štetnih bakterija. Istovremeno, kozmetika vam neće mirisati na hranu.

Kozmetički proizvodi ohlađeni na točnu temperaturu mogu pomoći u smirivanju kože i uklanjanju gnojnih tvari i zatezanju pora jer pružaju umirujući učinak, za razliku od proizvoda na sobnoj temperaturi.

 Stylpro Beauty fridge hladnjak (5).jpg Izvor: Roxbeauty

 Stylpro Beauty fridge hladnjak (1).jpg Izvor: Roxbeauty

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI