ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Taksi, avioni, bicikli | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Taksi, avioni, bicikli

Autor Igor Martić

Samo je jedno prijevozno sredstvo imalo rast u pandemijskoj 2020. godini

  Izvor: Zoonar GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Mobilnost je bila jedan od gubitnika pandemije koronavirusa u 2020. godini jer su ljudi više ostajali kod kuće i preskakali odlazak na odmor. Međutim, jedan mali podsektor iskoristio je situaciju i zasjao tijekom zaključavanja i karantene.

Ogroman pad u 2020. godini imale su avionska industrija, vlakovi i autobusi za velike udaljenosti pa i dijeljenje automobila. Koja je to vrsta prijevoza imala ogroman rast objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite temu o podcastu i ogromnom rastu u prvom tromjesečju ove godine.

Kakve veze imaju pun Mjesec i Tesla vozila saznajte u članku koji je privukao pozornost cijelog svijeta. Na kraju, bolje upoznajte sami sebe i svoje bližnje kroz personaliziranu aplikaciju za astrologiju 21. stoljeća.