PO PRVI PUT U HRVATSKOJ Upravljanje flotom električnih vozila za poslovnjake | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PO PRVI PUT U HRVATSKOJ Upravljanje flotom električnih vozila za poslovnjake

Autor Krunoslav Ćosić

Hrvatski Telekom i ALD Automotive omogućuju jedinstvenu uslugu

 Hrvatski Telekom i ALD (2).jpg Izvor: Hrvatski Telekom

Hrvatsko tržište po prvi put će dobiti uslugu upravljanja flotom električnih vozila namijenjenu poslovnim korisnicima, a svi korisnici ALD Automotive voznog parka moći će koristiti HT-ovu mrežu punionica za električna vozila.

ALD Automotive d.o.o. je društvo za operativni leasing, a potpisom suradnje s Hrvatskim Telekomom omogućit će se hrvatskim poslovnim korisnicima potpuna usluga - od savjetovanja, nabave i financiranja sve do rješenja za punjenje električnih vozila.

 Tesla automobili (2) Izvor: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

„Ugovor s tvrtkom ALD Automotive d.o.o. vidimo kao veliki iskorak u našim nastojanjima da hrvatskom tržištu omogućimo čim širu i kvalitetniju uslugu punjenja električnih automobila. Osim što kontinuirano proširujemo našu mrežu električnih punionica u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, suradnju s ALD-om vidimo kao priliku za dodatno osvještavanje i motivaciju poslovnih korisnika da u svoje flote integriraju električna vozila“, izjavila je Marijana Bačić, potpredsjednica za korporativnu prodaju i ICT usluge Hrvatskog Telekoma.

Ovakvim pristupom klijentima će biti omogućena podrška za što jednostavniji i bezbrižniji proces elektrifikacije kako bi se oni mogli za to vrijeme fokusirati na svoje primarno poslovanje. „Partnerstvom s Hrvatskim Telekomom dat ćemo svoj doprinos u smanjenju ugljičnog otiska na način da ćemo savjetovanjem i navođenjem kroz cijeli proces klijentima zaista olakšati tranziciju na električni vozni park“, izjavila je Ivana Poštić, direktorica operative ALD Automotive.

Popis svih punionica kontinuirano se nadograđuje i dostupan je na linku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI