SVJETSKA PREMIJERA: MG predstavlja novi model u Ženevi | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVJETSKA PREMIJERA: MG predstavlja novi model u Ženevi

Autor Krunoslav Ćosić

Krajem veljače u Ženevi se održava 100. izdanje legendarnog auto salona

 MG3 SKETCH_EXT_II.jpg Izvor: MG

Novi MG3 imat će globalnu premijeru na Ženevskom sajmu u ponedjeljak, 26. veljače 2024. godine. Ovo će biti svjetska premijera MG-ovog važnog gradskog automobila koji će biti predstavljen europskim kupcima po prvi put u 2024. godini.

Automobil će kupcima ponuditi raznolike razine pomoći vozaču i zabavnih značajki kao standard - primjer su novi zasloni s dva ekrana i širok izbor povezanih usluga. Aiden He, izvršni direktor MG Nordic & Benelux kaže da je “MG3 spreman isporučiti izniman spoj vjerodostojnih performansi, ekonomičnosti, profinjenosti i tehnologije za hibridni hatchback B-segmenta. Uvjereni smo da će biti velik izazov na tržištu gdje kupci zahtijevaju izvrsnu vrijednost i praktičnost.”

 MG3 SKETCH_INT_II.jpg Izvor: MG

 MG3Hybrid-interior-crosscabin.jpg Izvor: MG

MG3 će biti novi hibridni gradski automobil. Zamjenjujući benzinski model koji je dobro etabliran na matičnom tržištu marke u Velikoj Britaniji MG3 Hybrid Plus predstavlja prekretnicu u razvoju MG-ovog pogonskog sklopa.

Ponudit će kupcima njihovu prvu priliku da voze čisti hibridni MG. Tehnološki napredan hibridni sustav pruža kombinaciju učinkovitosti, performansi i mogućnosti vožnje bez emisija; postavljajući nove standarde u iznimno važnom sektoru gradskih automobila.

Marka osnovana prije 100 godina će uz MG3 u Ženevi predstaviti i nadolazeći model Cyberster. Bit će objavljeni upečatljivi izbori boja potpuno električnog roadstera, a MG će potvrditi električne performanse, snagu i doseg kabrioleta.

 MG3 SKETCH_EXT.jpg Izvor: MG

 MG3 SKETCH_INT.jpg Izvor: MG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI