KLIZALJKE JOYERIDER: Za putovanje do posla | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KLIZALJKE JOYERIDER: Za putovanje do posla

Autor Davor Dakić

Motorizirane klizaljke mogu se voziti maksimalno do 20 km/h

 Passion Mobility JoyErider (6).jpg Izvor: Passion Mobility / Ferrari / Profimedia

JoyErider su klizaljke koje zahtijevaju samo dodir noge da se zaustave, krenu, ubrzaju ili zakoče, umjesto naredbi s ručnog daljinskog upravljača. Popratna aplikacija omogućuje korisnicima da odluče koji broj dodira i kojom nogom će obavljati određene radnje.

Klizaljke JoyErider dizajnirane su za putovanje na posao. Svaku klizaljku pokreće električni motor od 150 W koji korisnika dovodi do maksimalne brzine od 20 km/h. Imat će dovoljne snage za savladavanje uspona do osam stupnjeva.

Litij-ionske baterije koje napajaju svaki skejt dovoljne su za maksimalni domet od 20 km nakon trosatnog punjenja. Klizaljke imaju poliuretanske kotače od 89 mm, elektroničko kočenje, maksimalnu nosivost vozača od 100 kg i elektroniku otpornu na vodu tako da može izdržati kišu i prolazak kroz lokve.

Razvila ih je kineska tehnološka tvrtka Passion Mobility iza koje stoji moto da su ovo najpametnije električne klizaljke na svijetu za praktičniji i inteligentniji život s malo emisija ugljika. Mase su samo 3 kilograma tako da su lagane i za transport. Uz njih ćete reći zbogom gužvama u prometu, kašnjenjima i neizvjesnostima.

JoyErider "Vožnja s užitkom posvuda!" - 2023.
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI