RAZVIJEN ZA BICIKLISTE: Remen za kameru tijekom vožnje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RAZVIJEN ZA BICIKLISTE: Remen za kameru tijekom vožnje

Autor Davor Dakić

Porise foto profesionalcima i entuzijastima omogućuje jednostavniju i praktičniju vožnju biciklom

 Porise (6).jpg Izvor: Kickstarter

Mnogi ljudi su iskusili frustraciju pričvršćivanjem remena fotoaparata te vožnjom ukoliko ne nose zaštitnu torbicu za kameru.

Izdržljivi i lagani remen koristi pojas u 3 točke te se može lako pričvrstiti i odvojiti pomoću magneta. Fotoaparat možete izvaditi u trenutku kada želite snimiti prekrasan krajolik, svoj omiljeni bicikl ili se slikati s prijateljima.

 Porise (2).jpg Izvor: Kickstarter

Omogućuje promjenu položaja remena ovisno o položaju u vožnji. Može se lako prilagoditi čak i ako se promijeni položaj vožnje te vrsta podloge po kojoj se vozi. Nema protukliznosti, a trenje o majicu, trenerku ili jaknu je malo tako da možete glatko držati kameru.

Kada je riječ o vožnji bicikla sigurno ne želite nositi glomaznu prtljagu u koju bi morao ići fotoaparat. Čak i ako fotoaparat stavite u torbu remen nije glomazan jer je napravljen od tankog najlona. Teži samo 86 g.

 Porise (1).gif Izvor: Kickstarter

 Porise (3).gif Izvor: Kickstarter

Sam remen je higijenski održiv jer se može prati čak i ako se znojite na ljetnim vožnjama. Preporučuje se ručno pranje s blagim deterdžentom i sušenje u hladu. Dužina Porise remena je 145 centimetara, širine je 10 mm, a može podnijeti masu od 88 kilograma. Omogućuje prenošenje raznih vrsta kamera - kompaktnih, mirrorless, filmskih, DSLR...

Podržite li na Kickstarteru projekt Porise za 37,10 dolara dobit ćete ovaj među prvima u svijetu (cijena je snižena s 46 USD). Proizvodnja počinje krajem veljače, a prve isporuke sredinom lipnja 2023.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI