Pogledajte prvu fotografiju prvog Xiaomijevog automobila | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Pogledajte prvu fotografiju prvog Xiaomijevog automobila

Autor Smartlife

Weibo bloger je provozao Xiaomijev automobil za koji postoje mnoge špekulacije

 Xiaomi automobil (1).jpeg Izvor: Weibo / Deroy

Xiaomi će svoj prvi automobil u promet pustiti u prvom kvartalu 2024. godine. Testne vožnje već su započele, a na kineskim prometnicama je automobil već u pogonu.

Nakon dobre pozicije i velikih uspjeha na tržištu pametnih telefona, dodatne opreme i kućnih uređaja Xiaomi je očigledno spreman ući i u klinč i s gigantima automobilske industrije. Spekulira se da će Xiaomi automobil biti potpuno autonomno električno vozilo koje će se natjecati s kompanijom Tesla i drugim proizvođačima električnih automobila.

Weibo bloger Deroy podijelio je fotografiju autonomnog Xiaomi test vozila, što signalizira kako kompanija napreduje s razvojem. Na fotografiji se može vidjeti kako automobil ima elegantan dizajn s lidar senzorom na krovu, koji služi slanju 3D pregleda unutrašnjem kompjutoru i mehaničkom sustavu kako bi donosio odluke prilikom vožnje. Naravno, kako je još uvijek u fazi razvoja konačan dizajn je podložan promjenama.

Xiaomi je poprilično ozbiljan po pitanju automobila. Kineski proizvođač telefona je u ožujku 2022. otkrio planove o investiciji oko 10 milijardi kineskih juana (1,5 milijardi eura) u električna vozila u sljedećih 10 godina.

Kineski tehnološki gigant nije jedini proizvođač pametnih telefona koji razvija svoj automobil. Kako se već dugo špekulira Apple takođe radi na svojem prvom električnom vozilu. Sony također, već je dva puta unatrag nekoliko godina na CES sajmu u Las Vegasu izložio svoj automobil. Pogledajte kako fanovi, prema podnesenim patentima, zamišljaju Xiaomijev nadolazeći model:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI