200 OSNOVNOŠKOLACA IZ PETRINJE: Natjecanje u graničaru i atletici | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

200 OSNOVNOŠKOLACA IZ PETRINJE: Natjecanje u graničaru i atletici

Autor Krunoslav Ćosić

U Petrinji je održan prvi Telemach Dan sporta, jednodnevni sportsko-edukativni događaj

  Izvor: Telemach Hrvatska

Više od 200 osnovnoškolaca iz Petrinje i okolice okupilo se danas u Petrinji na natjecanju u graničaru i atletici, na prvom Telemach Danu sporta. Prvi je to jednodnevni sportsko-edukativni događaj, od ukupno 25 planiranih natjecanja u tim disciplinama koje sponzorira Telemach Hrvatska, a u sklopu Plazma Sportskih igara mladih.

Telemach Hrvatska najavio je sponzorstvo ovogodišnjeg izdanja Plazma Sportskih igara mladih i nastavak ulaganja u projekte usmjerenih na dobrobit djece i mladih. Telemach Hrvatska ovim sponzorstvom još snažnije nastavlja ulagati u projekte usmjerene na dobrobit djece i mladih, i to nakon što je kompanija postala dio United Grupe, vodećeg telekomunikacijskog i medijskog operatora u jugoistočnoj Europi, te predstavila novi vizualni identitet i modernizirala ponudu za korisnike.

– Podrškom ovogodišnjim Plazma Sportskim igrama mladih želimo dodatno skrenuti pozornost na poticanje djece na bavljenje sportom jer, usto što time usvajaju zdrave životne navike, tako uče o važnim vrijednostima kao što su timski duh i uvažavanje drugih, kako bi jednog dana odrasli u odgovorne pojedince u društvu. Ovo je prvi projekt koji smo podržali od kada smo dio obitelji United Grupe te ćemo i u nadolazećem razdoblju aktivnosti usmjeriti upravo na djecu i mlade – rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska.

Briga za zajednicu važan je segment poslovanja ove kompanije, kako bi svojim djelovanjem i podrškom ostavila pozitivan trag u zajednici. Kroz projekte kao što su Sportske igre mladih i daljnjim razvojem društveno odgovornog poslovanja, nastavlja se najavljeni investicijski zamah Telemacha Hrvatska i matične kompanije United Grupe. Naime, pod novim brendom, kompanija je usmjerena na razvoj najviše kvalitete usluge, proizvoda i mreže kako bi svojim korisnicima pružili najbolju vrijednost za novac.

U sklopu manifestacije Plazma Sportske igre mladih ove će se godine održati više od 250 turnira u deset sportskih disciplina, više od 25 jednodnevnih sportsko-edukativnih događanja u sklopu Telemach Dana sporta kao i državna i međunarodna završnica u Splitu te svečana otvaranja i zatvaranja Igara.