ZDRAVO I OSVJEŽAVAJUĆE Osjećajte se bolje pomoću aplikacije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZDRAVO I OSVJEŽAVAJUĆE Osjećajte se bolje pomoću aplikacije

Autor Dijana Kaćanski

Ljetne vrućine ne idu pod ruku s teškom hranom pa su lagana osvježenja koja nas drže sitima odličan izbor

  Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Ukoliko još niste započeli svoj godišnji odmor ili radite tijekom ljetne sezone kao i dok se odmarate, vrijeme je da svoje tijelo dovedete u bolju formu i prihvatite zdrave navike.

Lagane vježbe istezanja uz hranu koja ne opterećuje želudac pametan je izbor s kojim ćete postići puno više od samog izgleda pa pogledajte brojne recepte na aplikaciji 500+ Smoothie Recipes: Easy & Healthy Smoothies.

  Izvor: Google

Smoothie ili glatki napitak radi se u osnovi od voća s dodacima i miješa pomoću blendera. Obično se ovom napitku dodaje voda, a po želji može i mliječni napitak, dok se uglavnom sezonskim dodacima postiže okus i boja.

Zdravi smoothie recepti kojih ima više od 500 u ovoj su aplikaciji podijeljeni po namjeni pa tako birajte recepte za doručak, Keto recepte, recepte koji će vam dati dodatnu energiju ili recepte koji uključuju zdrave zobene pahuljice.

 No People;Horizontal;Studio Shot;Elevated View;Close-Up;Selective Focus;Still Life;White Background;Food And Drink;Snack;Healthy Eating;Ready-To-Eat;Cocktail;Freshness;Organic;Smoothie;Fruit;Abundance;Choice;Variety;Glass;Food;Nutrition;Shake;Drink;Healthy;Nobody;Still Lives;Food & Drink;Good Diet;Alcohol;Beverage;Cocktails;Drinks;Alcohols;Concepts;Fresh;Abundant;Choices;Option;Glasses;Studio;Studio Shots;High Angle View;View From Above;Overhead Shot;Overhead View;Overhead Shots;Overhead Views;Elevated Views;Close Up;Closeup;Close Ups;Close-Ups;Closeups;Depth Of Field;Differential Focusing;Differential Focus;Differential Focused;Selective Focusing;Nature Morte;White Backgrounds;Snack Food;Snacks;Snack Foods;Meal;Nosh;Healthy Food;Goodness;Healthy Foods;Mixed Drink;Aperitif;Natural Izvor: Mike Kemp / Tetra Images / Profimedia

Za one koji žele smršaviti postoje posebni recepti - recepti s puno proteina, jutarnje kašice kao i recepti za smoothie napitak na bazi banane, borovice, zelenog povrća, manga, naranče, jagode i recepti za detoks organizma. Uz svaku grupu recepata nalaze se informacije o dobrim stranama korištenih namirnica.

Svaki je recept za smoothie detaljno obrađen pa ga lako možete napraviti, a uz svaki recept postoje informacije o potrebnom vremenu izrade napitka, broju osoba s obzirom na količinu i kalorijskoj vrijednosti.

Zanimljiva aplikacija nudi i detaljne podatke o brojnim vrstama, uglavnom voća, koje se pojavljuje kao osnova u pripremi ovih napitaka. Osim toga, ukoliko želite pratiti svoj napredak u gubitku kilograma, učinite to putem BMI izračuna.

Za one koji imaju svoje favorite, može se sastaviti lista favorita kao i lista za kupovinu namirnica. Također, ispod recepta se mogu dodati napomene.

Kako bi se u ovim iznimno toplim danima osvježili, jeli nešto lagano, bili zdravi i napravili jednostavni obrok, probajte napraviti smoothie prema receptima s aplikacije koja je instalirana više od 500 tisuća puta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI