GOOGLE UKIDA PODRŠKU Gmail, YouTube i Drive uskoro će prestati raditi | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GOOGLE UKIDA PODRŠKU Gmail, YouTube i Drive uskoro će prestati raditi

Autor Smartlife

Srećom ili nesrećom to će se dogoditi samo za vlasnike starijih Android pametnih telefona

  Izvor: Richard Levine / Alamy / Profimedia

Korisnici koji koriste Android verzije 2.3.7 i starije verzije od 27. rujna neće se moći spojiti na svoje Google račune, na uslugama Gmail, YouTube i Drive.

Kompanija Google je počela slati mailove s opomenom svim korisnicima operativnog sustava Androida verzije 2.3.7 i starijih. Za sve spomenute Googleove aplikacije, ali i za još neke druge, korisnicima će se od 27. rujna ispisati poruka o pogrešnom korisničkom imenu i lozinki.

  Izvor: Samsung

Jedina od opcija koje korisnici mogu napraviti je ažuriranje softvera na Android 3.0; to je Honeycomb verzija OS-a. A najbolje je rješenje kupiti moderan telefon bez ograničenja s novijom verzijom softvera.

Ono što će korisnici na svojim starim telefonima i dalje biti u prilici koristiti je web browser (pretraživač) kako bi pristupili ovim servisima, ali na malim ekranima kakve imaju stariji telefoni kao i s manje opcija, što će biti daleko lošiji doživljaj prilikom korištenja bilo koje od spomenutih aplikacija.

 android;kit-kat;kit kat;gingerbread man;google;silicon valley;tech;high tech;hitech;hi-tech;technology;computers;internet;world wide web;people;NOT_EDITORIAL_ONLY Izvor: Phillip Bond / Alamy / Alamy / Profimedia

Ova je promjena službeno potvrđena za verzije Android 1.0, 1.1 (ove dvije verzije nema složbeni naziv), 1.5 Cupcake, 1.6 Donut, 2.0 Eclair, 2.2 Froyo i 2.3 Gingerbread. Posljednja verzija 2.3.7 izašla je u rujnu 2011. godine, ali očigledno postoje korisnici koji još uvijek koriste neke od ovih verzija softvera čim je Google odlučio reagirati zbog toga.

  Izvor: Marko Čavić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI