APLIKACIJA ZA ESPORTS NOVOSTI Najnovije vijesti o najpopularnijim video igrama | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APLIKACIJA ZA ESPORTS NOVOSTI Najnovije vijesti o najpopularnijim video igrama

Autor Krunoslav Ćosić

Jaxon donosi najnovije eSports vijesti kao i novosti o naslovima igara poput League of Legends, Dota 2, Fortnite, CS: GO i Valorant

  Izvor: Samsung

Samsung i upday udružili su snage kako bi predstavili Jaxon, potpuno novu aplikaciju za eSports vijesti, a dostupna je za preuzimanje na Galaxy Storeu i Google Play trgovini. Svemirsko-tematizirani lik Jaxon posebna je značajka aplikacije, a namijenjen je davanju svježeg spina vijestima o igrama. Jaxon će biti središnji dio aplikacije i branda kao element dizajna, influencer na društvenim mrežama, autor, savjetnik i izvanmrežna osobnost.

Scena eSportsa raste velikom brzinom, a privlači sve više mlađih obožavatelja. U 2021. godini eSports publika porasla je 8,7%, na 474 milijuna, što je porast od 19% u odnosu na 2019. godinu. Ova će publika i dalje rasti s CAGR-om od 7,7% na 577,2 milijuna do 2024. godine.

  Izvor: Samsung

Uz prijenos turnira i raznih utakmica eSports lige na platformama poput Twitcha i Youtubea, mnogi obožavatelji iskazuju želju za platformom koja objedinjuje i klasificira najuzbudljivija događanja eSports svijeta.

Samsung je razvio aplikaciju koja obožavateljima ažurno i relevantno donosi najnoviji eSports sadržaj i vijesti. Na aplikaciji Jaxon uz pregled svih relevantnih vijesti i sadržaja obožavatelji dobivaju i pažljivo odabrani sadržaj iskusnog uredničkog tima.

Na Jaxonu će se moći pratiti najnoviji komentari, uzbudljive priče s utakmica te ekskluzivni intervjui o igrama koje mnogi vole, poput League of Legends, Fortnite, CS: GO, Dota2 i Valorant. Samsung i upday razmišljaju o partnerstvima s raznim izdavačima i igračima igara u „svemiru“ eSportsa.

  Izvor: Samsung

Nastavno na to, odabrani content influenceri, poput Medica (League of Legends), AndersOnFirea (CS: GO) i MitchMana (Valorant) će pojedinačno svakog mjeseca plasirati dva ekskluzivna videozapisa.

Kroz aplikaciju korisnici imaju mogućnost prilagodbe vijesti, sadržaja i formata koji žele, prateći kanale svojih omiljenih igara. Uz trending prijenos objedinjuju se najvažnije eSports vijesti u formatu cijelog zaslona te se fokusira na video sadržaje koji se mogu pratiti brzo, jednostavno i sigurno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI